Megnéznéd a barátnőd, feleséged, férjed telefonját, ha gyanus lenne a viselkedése? Nyomoznál-e utána?
nyomozzon a hóhér.
nekem volt egy barátom. megcsaltam. feltűnt neki. beletúrt a szgépembe (msn naplók). mondta, h mit talált. azon nyomban repült.
persze neki tobb joga lett volna kidobni engem, de még ha bizalmatlan is, akkor se nézegesse a magánlevelezéseimet.
Meg is néztem, okom is volt rá és bizonyosságot szereztem.
Addig tagadott, onnantól nem...
Legyel hozza kedves, figyelmes, es ha most kevesebb a szex koztetek, akkor kerdezd meg tole, hogy miert szorong miert nem tudja magat elengedni, miert nem kivanja a szexet?! Olyan nincs, hogy szeret es kivan teged, es mindig faradt. Ha en kivanok valakit akkor nem tudok eleg faradt lenni, mert a vonzalmam nagyobb, mint a faradtsagom.
A telefonhivasok es az, hogy a feleseged nem akar szexet toled, gyanus, es egyertelmu jelek. Hat kerdezd meg tole, hogy mi a gondja-baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!