Megnéznéd a barátnőd, feleséged, férjed telefonját, ha gyanus lenne a viselkedése? Nyomoznál-e utána?
Persze hogy megneznem. A taskajat is, es mindenet. Nyilvan senki nem szereti, ha hulyenek nezik. Ha erzed, hogy valami nincs rendben, es megis nem mesel a problemarol, akkor muszaj neked utananezni a dolgoknak.
Egyik ismerosomet a ferje 2 eve csalta, amikor eloszor nezett bele a ferje telefonjaba. Az sms-ekbol tudta meg 2 ev utan, hogy megcsaljak! Nagy szinesz volt a ferj, az biztos.
A feleségemről van szó!
Dolgozik x helyen, egy nagy bevásárlóközpontban.
Tulajdonképpen semmi különös nincs, látszólag minden rendben, szeretjük egymást, engem még is egy ideje foglalkoztat, hogy talán van valami, valaki amit titkol!
Attól lett gyanus, hogy ha közeledek felé, fáradt, ha hazajön a munkából, eszik, fürdik, alszik.
Elhiszem, hogy fáradt, én is sokszor az vagyok de azért próbálkozom!
A múlthéten arra vetemedtem, hogy megnéztem a telefonját és meglepődtem!
Volt egy hívás, házon belüli nyilvános tel.ről ami azért fura, mert ki akarhatja onnan őt hívni, mikor ma már mindenkinek van mobilja?! Ha meg házi emberke akkor miért nem megy oda hozzá és beszél vele?
Ezek után nem nyomoztam tovább...elakartam felejteni, bíznom kell benne, hiszen szeretem!
Tegnap újra gyanus volt és sajnos megint megnéztem és láss csodát, ugyanarról a számról ugyanabban az időben, ugyan olyan napon /szombat volt mindkettő/ újra egy hívás!
Nem tudom mit higgyek, talán paranoiás vagyok és nincs jelentősége vagy talán még is?
Nem tudom mit tegyek, hogy tegyem szóvá, hogy megnéztem a telefonját?
Ti mit tennétek?
07:28
Nyílvános tel.ről munkaügyben? Azért ez nem mindennapos.
Szoktam segíteni, sőt főzök, mosok, takarítok mindent megcsinálok ha kell, ez nálam nem probléma!
Nem, inkább rákérdeznék. A nyomozgatás aljas dolog. Felismerem, ha valaki hazudik nekem. És azt is, ha valaki azért hazudik, mert takargatnivalója van, vagy azért, mert "kegyes hazugság", szóval valami más.
Az én telefonomban se kutakodhat más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!