Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan barátnő, menyass...

Van itt olyan barátnő, menyasszony, feleség aki kérlelte a párját hogy lefeküdhessen mással? Ill. olyan pasi, férj, aki erra engedélyt adott?

Figyelt kérdés
Tudom létezik nyitott házasság, de nem arra gondolok ezzel, hanem hogy egy alkalmat amit a pasas megengedett. Hogy alakult, túl tettét magukat?
2014. dec. 1. 11:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

"Amellett, hogy megint megy a konzervativizmus melletti kampánypontozás, én arra vagyok képtelen rájönni, hogy az "én se nézek rá se másra soha, és tőled is ezt követelem meg" felfogás hívei voltaképp mit ADNAK egymásnak... "

Konzervatizmus? Miota? A megcsalas nem a 21. szazad szulemenye, egyaltalan nem ujkeletu dolog, de meg a nyitott kapcsolat sem.

Na most akkor ki nem fogadja el kinek a velemenyet?

Abba nem gondoltok bele, hogy sok kapcsolatban ez nem ugy mukodik, hogy a felek raeroszakoljak a monogam eletformat egymasra, hanem mindket oldalrol termeszetesen jon? Vagy ez szamotokra teljesseggel elkepzelhetetlen?

Miert allna ossze valaki olyan emberrel, akinek egeszen mas a vilagnezete? En ezt sosem ertettem. Szerintem az a fontos, hogy olyan part valasszunk magunknak, akivel megegyezik az ertekrendunk, mert hosszu es boldog kapcsolatot igy lehet fenntartani. Tok mindegy, hogy nyitott vagy monogam a kapcsolat, ha a harmonia megvan a partnerek kozt, akkol nem fogja egyik fel sem ugy erezni, hogy meg van eroszakolva egy altala idegennek tartott nezettel.

2014. dec. 2. 08:27
 52/64 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy a legtobb ember hisz a monogamiaban vagy legalabb is szeretne hinni benne. Pedig alapvetoen poligamok vagyunk. A legtobben akik fennhangon azt allitjak, hogy a csalo gerinctelen, csak azert nem csaltak meg a parjukat, mert nem volt ra alkalmuk. Es ugye savanyu a szolo, hogy masok tobb mindenkinek is kellenek, ok meg nem. "

Baratom, ezzel bizony nagyon mellelottel.

Az embereknek megadatott az a lehetoseg, hogy ha akarjak, ismetlem ha AKARJAK, akkor bizony rengeteg mindent el tudnak erni agymunkaval.(mar akinek van termeszetesen) Tehat eleg nagy butasag ilyesmit allitani, mert normalis esetben mi magunk alakitjuk ki az igenyeinket, es mi dontjuk el, hogy mikent szeretnenk elni. Persze befektetett munka nelkul nincs eredmeny, de ez igaz az elet minden teruletere. Ugye, hogy sokkal konnyebb retket csinalni, mint utana kitakaritani? Ugyanez igaz a jellemjlodesre is. Olyan nincs, hogy jon az magatol. Akinek pedig nincsen ra igenye, ne is varja, hogy megerti masok erkolcsi nezeteit, mert fogalma nincs rola, hogy mi az.

2014. dec. 2. 08:38
 53/64 anonim ***** válasza:

#51 - azóta konzervativizmus, amióta szélsőségesebb formáiban a vallásokból jön... ugye "szűzen a házasságba" meg "százen az oltár elé" és társai...

A többivel nagyjából egyetértek, a ráerőszakolást természetesen NEM a pár két tagja között értettem, hanem amikor kívülálló 3. poziciójából mondják emberek a magukét minősítgető-itélkező módon... azzal, ha egy pár mindkét tagja "ösztönösen" monogám, azzal természetesen a világon semmi gond nincs.

2014. dec. 2. 08:40
 54/64 anonim ***** válasza:
Nálunk előfordult már párszor ,hogy 3asban vagy esetleg 4esben csináltuk. Engem sem és őt sem zavarja. Nem egymás mögött hanem megbeszéljük közösen keresünk partnert. Nem vesszük megcsalásnak. De külön nem keresünk mást.
2014. dec. 2. 12:24
 55/64 A kérdező kommentje:
Volt szó hármasról, de én pont a teljesítményem miatt nem merek belemenni, mert én gyorsan túllennék rajta, ők meg csinálnák ki tudja meddig, nekem meg szégyen és rossz érzés lenne.
2014. dec. 2. 18:33
 56/64 anonim ***** válasza:

Kérdező (#55), ilyen alapállással (kisebbségi érzések) viszont ne menj bele a kérdezett szituba, mert így tényleg azon paráznál folyamatosan, hogy mi lesz, ha a másik pasi jobban bejön a párodnak... szóval egy szexuálisan nyitottabb jelegű kapcsolat alapeleme, hogy a pár egyik tagjának se legyenek kisebbségi érzései, és ne legyen bizonytalan a párját illetően... ha ez nincs meg, akkor tényleg csak szenvedés.

(egyébként pont ezért nem illik a világ legnyitottabb kapcsolatában sem mással kezdeni, ha a másik épp beteg, vagy pl. szextől tartózkodó várandós)

2014. dec. 2. 18:52
 57/64 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, hogy felhívja a srácot, kozösen valasztottuk, egy haveromat gyerekkorombol, aki mar regebben is akart vele, felhivja es ha akarja o is, akkor megtorténik. Én pedig elfogadom, mert miattam van. Megbeszéltük, hogy nem akar egyikunk se a masik nelkul lenni, kozos jovo az elkepzeles... nagyon szeretjuk egymast.
2014. dec. 8. 15:12
 58/64 anonim ***** válasza:
0%

Mekkora egy gyik vagy...Dagadt a csaj hogy ennyire imadod?

Azokra szoktatok annyira csaholni ti magyar "pasik"....

2014. dec. 8. 20:34
 59/64 A kérdező kommentje:

Nem vagy magyar?

Azért imádom, mert elfogadott engem, szeret, és senki nem volt hozzám ilyen jò eddig, és ezután se

2014. dec. 8. 20:37
 60/64 A kérdező kommentje:

Sziasztok, itt vagyok én is, a barátnő. Lehethogy rbancnak tartotok, amiért ezt a "megoldást" találtuk ki, de ha emberileg szeretek, attól még szükségem van a testiségre! 23 évesen, másfél éves kapcsolat után, rákellett jönnöm, hogy mégha nem ia az a legfontosabb, akkor sem tudok, cölibátust fogadni, pláne ha van párom. Kövezzen meg aki ennél tisztességesebb lenne!

És meg tudtuk beszélni!

2014. dec. 8. 23:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!