Van itt olyan barátnő, menyasszony, feleség aki kérlelte a párját hogy lefeküdhessen mással? Ill. olyan pasi, férj, aki erra engedélyt adott?
Nem ertem, hogy miert lenne szelsoseg az, hogy valaki nem erez kesztetest a felrelepesre?
Miert elkepzelhetetlen az, hogy van aki nem esik kisertesbe, es nem valik frusztraltta x ido alatt?
Aki azt mondja, hogy minden ember ilyen vagy olyan, az hazudik, mert mindenkinek lehet sajat ertekrendje, elkepzelese az eletrol. Szamomra onmagaban peldaul a pucer test latvanya abszolut nem vonzo. Az csak egy test, semmi tobb. Egy fara, egy gepardra vagy egy telefonfulkere sem gerjedek ra. A parom teszi vonzova szamomra az emberi testet, egyebirant egyaltalan nem foglalkoztat. Undort tudok erezni a korosan sovany\kover, stb testalkatu emberek irant, de semmi tobb.
Viszont abban egyetertek nehany valaszoloval, hogy ha ket olyan ember kerul ossze, es mindkettojuknek megfelel a nyitott kapcsolat, akkor eljenek ugy. Az en szememben ez nem parkapcsolat, de ettol fuggetlenul sokkal oszintebb, mint a felrelepes. Ha valaki ugy gondolja, hogy erre van szuksege, am legyen.
Es kerdezo: dontsd el, hogy te milyen eletet szeretnel magadnak. Belefer-e neked az ilyesmi, vagy sem? Ne az itteni emberek velemenyet kerdezd ki, hanem a sajatodat probald megfogalmazni, mert az fogja meghatarozni, hogy milyen lesz a maganeleted.
Kérdezd meg a barátnődet, hogy hogy esne neki, ha holnap megkérdeznéd, hogy lefeküdhetsz-e az egyik barátnőjével (nevezz meg valakit név szerint, hogy jobban bele tudja képzelni magát a helyzetbe). Mert, ez ugyanaz, mint amit ő akar.
Ez a lány nem szeret téged.
Kedves kérdező!
Nekem is volt olyan párom, aki "gyengébb" teljesítménnyel rendelkezett, sőt emelem a tétet, még nem találkoztam olyan férfival, aki minden egyes együttlét alatt el tud juttatni a csúcsra. Szerintem ilyen nem is létezik, csak délibáb :)
Pedig én is ennek örülnék a legjobban. (mielőtt mindenki megszólítva érezné magát, az hogy a nő Jászai Mari díjas alakítással elsikongatja/megjátssza minden alkalommal, hogy mennyire piszok jó vagy, az nem számít, nem 100%-os a teljesítményed)
Mégsem kacsingattam jobbra balra, hogy hátha jön a szex isten, aki megmutatja, mi az igazi. Egymással kell kialakítani azt a együttlétet, azt a technikát, ami mind a két félnek jó. Gyakorlás, tapasztalás, sok beszélgetés és a saját test kiismerése (főleg nőknél, mert ha nem tudja, mi a jó saját magának, akkor a férfit sem lehet abba az irányba terelni)
Ha ilyen jellegű probléma van, azt egy futó kaland nem fogja megoldani. Max átmenetileg, amíg a hölgy meg nem kívánja a következő légyottot. Ez szerintem nem fogja megoldani a problémátok, csak a tünetet kezeli, hogy a hölgyikének szükséges van egy kiadós szexre.
26N
Amellett, hogy megint megy a konzervativizmus melletti kampánypontozás, én arra vagyok képtelen rájönni, hogy az "én se nézek rá se másra soha, és tőled is ezt követelem meg" felfogás hívei voltaképp mit ADNAK egymásnak... mert ez inkább arról szól, hogy mit vesznek el egymástól, milyen elvárásokkal élnek egymással szemben, milyen módon korlátozzák egymást... de a nyereséget egyszerűen nem látom.
Hacsak nem az van, hogy ezek az emberek zömmel saját kisebbségi komplexusaik foglyai, akik abból indulnak ki, hogy ilyen módon erősen korlátozni kell a másik fél lehetőségeit, mert különben valszeg nem maradna mellettük az a másik...
Más logikát nem látok a dologban, nem látom azt, hogy kizárólagos szexuális hűségben gondolkodók ritkábban lépnének le, hogy odaadóbban gondoskodnának a társukról ha az beteg vagy rászorult, vagy jobban kivennék a részüket a háztartásból, vagy jobbak lennének az ágyban, vagy bármi... szóval nem látom azt, amiben egy hagyományos, kőkonzi kapcsolat többet adna bármelyik félnek...
"olyan nincs, hogy rosszul teljesitesz az agyban! olyan van, hogy a "no" , akivel vagy, nem hozza ki beloled a maximumot!"
hogy te mekkora primitív tajparaszt vagy bzmeg.
Én arra kaptam "engedélyt", hogy lánnyal feküdjek le. Az indoklás: ezt ő ha a feje tetejére áll, akkor se tudja megadni nekem.
De egyszer sem éltem a lehetőséggel. Mert fogalmam sincs, mi lenne utána és a párom fontosabb, mint egy szex mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!