Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan barátnő, menyass...

Van itt olyan barátnő, menyasszony, feleség aki kérlelte a párját hogy lefeküdhessen mással? Ill. olyan pasi, férj, aki erra engedélyt adott?

Figyelt kérdés
Tudom létezik nyitott házasság, de nem arra gondolok ezzel, hanem hogy egy alkalmat amit a pasas megengedett. Hogy alakult, túl tettét magukat?
2014. dec. 1. 11:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
51%

Egy házasságban akkor is csalás a csalás, ha előre szól a párjának!

Számomra ez elképzelhetetlen.

2014. dec. 1. 11:42
 12/64 anonim ***** válasza:
92%
Ha előre bejelentem, hogy ölök, az nem gyilkosság?
2014. dec. 1. 11:42
 13/64 anonim ***** válasza:
59%
Viccesek vagytok. A gyilkosság az gyilkosság így is, úgy is. A csalás viszont akkor csalás, ha becsapunk valakit. Ha előre szólok, hogy holnap elköltöm a pénzt, akkor az nem becsapás, hanem előre megbeszélés, nem?
2014. dec. 1. 11:47
 14/64 anonim ***** válasza:
81%

1.10,13 -nagyon jól írsz, jó a humorod, jót nevettem.

De ugye nem vagy házasságban? Azért a a házasságban a HŰSÉG mindenek felett van.

2014. dec. 1. 11:53
 15/64 anonim ***** válasza:
45%
Na jó, rendben, elmondom, hogy miért írtam amit. A saját és mások érdekében. Mert rájöttem valamire. A nyugodt élet, a házasság békéje, a gyerek felnevelése, a közös célok, az emberi élet fontosabb, mint az erényes és hithű háziasszonyok klubjában a szóvivői poszt. Ha ezen műlik a békénk, a további élet sikere, meg a megmaradás, akkor igen, persze, elfogadok egy ilyen alkalmat is, és ami nem választ szét, az megerősít. Sokkal jobban. Nem költözünk hetente-havonta máshoz, maradunk és békés boldogságban élünk. És ez már évtizedek óta tart. Ez az én véleményem. De nem vagyok szent és tévedhetetlen, elismerem, hogy másnak lehet más véleménye. Aki meg a frusztrált életét lepontozással tölti a gyakorin, hát, egészségére! :o))
2014. dec. 1. 11:54
 16/64 anonim ***** válasza:
78%

Mi van?

Hát ha a zasszony beközölné, hogy akkor most ő szeretne rárántani a másik f***ra, akkor:

- dobnék egy hátast

- dobna ő is egy hátast

- meginnék egy deci pálinkát, és már szingli is lennék

2014. dec. 1. 11:55
 17/64 anonim ***** válasza:
60%

Engem nem kellett kerlelnie a paromnak. Mikor lattam rajta, hogy megtetszett neki egy csaj, akkor mondtam neki, hogy nyugodtan d..ja meg. De azt is mondtam, hogy ne lepodjon majd meg, ha hasonlo helyzetben en is megteszem. Ez egyenlore eleg visszatarto ero neki :-) Pedig en komolyan gondoltam, hogy mehet...

40/N, 42/F, 16 eve egyutt

2014. dec. 1. 11:58
 18/64 anonim ***** válasza:
54%
ma 11:53, erről beszéltem most. A hűség mindenek felett egy teljesen rosszul értelmezett fogalom. Iszákos, munkakerülő, kötekedő, verekedő állatarcokat inkább szenvedve eltűrnek bizonyos nők, de ha a Facebook-on más nő fényképét lájkolja a férfi, akkor ruháját és hajhát megtépi és a falu főterén sikolt. Mert ez egy ilyen ostoba, elcseszett világ. De nem kell magyaráznom, csak olvasgatni itt. Szóval, valami rosszul működik, azt hiszem.
2014. dec. 1. 11:59
 19/64 A kérdező kommentje:

Egy haverom kozolte a baratnommel, hogy akarja. Őt. Aki fel is izgult a dologra. Akkor elutasitotta, de meg most honapokkal később is felemlegeti.kerdezgeti, hogy mit szolnek ha megis tortenne.

Hát kva rosszul esik de gondoltam, hogy beleegyezek, mar beszeltunk rola, de még nem mondtam ki konkrétan, h rendben. Mondtam ha annyira vágyik rá megteszi mindenképpen, de állítja hogy nem.

És ha azt mondjátok hulye vagyok, be kell ismernem, ő az első nő az életemben, és az is hozzá tartozik, hogy nem vagyok egy bika, gyenge a teljesítményem, sajnos, szégyen, de ez van.

Ha kitudnám elégíteni, akkor ez nem lenne.

2014. dec. 1. 12:02
 20/64 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kerdezo!

Ez nem haver.

Baratnod ha nem ezzel, akkor massal elmegy ha akar, nem a te teljesetmenyedtol fugg.

2014. dec. 1. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!