Van itt olyan barátnő, menyasszony, feleség aki kérlelte a párját hogy lefeküdhessen mással? Ill. olyan pasi, férj, aki erra engedélyt adott?
Egy házasságban akkor is csalás a csalás, ha előre szól a párjának!
Számomra ez elképzelhetetlen.
1.10,13 -nagyon jól írsz, jó a humorod, jót nevettem.
De ugye nem vagy házasságban? Azért a a házasságban a HŰSÉG mindenek felett van.
Mi van?
Hát ha a zasszony beközölné, hogy akkor most ő szeretne rárántani a másik f***ra, akkor:
- dobnék egy hátast
- dobna ő is egy hátast
- meginnék egy deci pálinkát, és már szingli is lennék
Engem nem kellett kerlelnie a paromnak. Mikor lattam rajta, hogy megtetszett neki egy csaj, akkor mondtam neki, hogy nyugodtan d..ja meg. De azt is mondtam, hogy ne lepodjon majd meg, ha hasonlo helyzetben en is megteszem. Ez egyenlore eleg visszatarto ero neki :-) Pedig en komolyan gondoltam, hogy mehet...
40/N, 42/F, 16 eve egyutt
Egy haverom kozolte a baratnommel, hogy akarja. Őt. Aki fel is izgult a dologra. Akkor elutasitotta, de meg most honapokkal később is felemlegeti.kerdezgeti, hogy mit szolnek ha megis tortenne.
Hát kva rosszul esik de gondoltam, hogy beleegyezek, mar beszeltunk rola, de még nem mondtam ki konkrétan, h rendben. Mondtam ha annyira vágyik rá megteszi mindenképpen, de állítja hogy nem.
És ha azt mondjátok hulye vagyok, be kell ismernem, ő az első nő az életemben, és az is hozzá tartozik, hogy nem vagyok egy bika, gyenge a teljesítményem, sajnos, szégyen, de ez van.
Ha kitudnám elégíteni, akkor ez nem lenne.
Kedves Kerdezo!
Ez nem haver.
Baratnod ha nem ezzel, akkor massal elmegy ha akar, nem a te teljesetmenyedtol fugg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!