Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan gondolom, hogy felesle...

Jogosan gondolom, hogy felesleges ez az egész?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy összeköltöztem a párommal. (én vagyok a nő)

És ő a szüleivel szeretne egy olyan kis "kajás, pezsgőbontós" valamit tartani nálunk, ahol az én szüleimmel pezsgőt bontunk az összeköltözésre.

Viszont én - ismerve a családomat - nem rajongok ezért.

Ugyanis nem összeházasodtunk, nem házat vettünk, csupán egy albérletbe költöztünk össze, és a szüleim nem várják, hogy ezért pezsgőt bontsunk a párom szüleivel meg jót kajáljunk (pláne a mi kontónkra, hiszen nem várják el tőlem mint gyereküktől).

És amúgy is azt vallanák, hogy ők most erre minek bontanának pezsgőt, meg kajáznának nálunk?

Nekem kell egy közös vacsit, kaját csinálnom a párommal és pezsgőt bontani, hogy mi örüljünk egymásnak, mert nekik nem lesz jobb. Nekünk kell örülni egymásnak a párommal.

A szüleim inkább eljönnéek egyszer csendesen megnézni a lakást és ennyi, de nem szeretnének ilyen felhajtást mindezért a párom szüleivel a lakásban.

Jogosan érzem ezt kicsit felesleges felhajtásnak?

2014. dec. 1. 10:42
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Ünnepeljetek csak nyugodtan, nem tudhatod mikor lesz ràjuk szükséged mikor 2 èv alatt 4-szer költöztök....
2014. dec. 2. 08:55
 42/43 anonim ***** válasza:
Ha jól értem kérdező, akkor a Te szüleid nem örültek annak, hogy külön életet kezdtél és elköltöztél. ez nekik nem ünnep, így nem is szeretnének erre pezsgőt bontani. El lehet ítélni ez miatt a szülőket de szerintem felesleges. Mindenki máshogy birkózik meg azzal, hogy a gyerek felnőtt és elköltözik. Szerintem beszéld meg a pároddal, hogy most ezt ne erőltesse, mert a Te szüleid még nem tudtak teljesen elengedni. Nem szeretnél nekik fájdalmat okozni. Mond meg, ha lesz valami ünnep, akkor arra már nagyon szívesen csinálsz egy bulit, de erre most nem szeretnél a szüleidre való tekintettel.
2014. dec. 2. 10:41
 43/43 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van. Így könnyebb lesz megértetni mindenkivel a dolgot. Köszönöm :)
2014. dec. 2. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!