Jogosan gondolom, hogy felesleges ez az egész?
Szóval az a helyzet, hogy összeköltöztem a párommal. (én vagyok a nő)
És ő a szüleivel szeretne egy olyan kis "kajás, pezsgőbontós" valamit tartani nálunk, ahol az én szüleimmel pezsgőt bontunk az összeköltözésre.
Viszont én - ismerve a családomat - nem rajongok ezért.
Ugyanis nem összeházasodtunk, nem házat vettünk, csupán egy albérletbe költöztünk össze, és a szüleim nem várják, hogy ezért pezsgőt bontsunk a párom szüleivel meg jót kajáljunk (pláne a mi kontónkra, hiszen nem várják el tőlem mint gyereküktől).
És amúgy is azt vallanák, hogy ők most erre minek bontanának pezsgőt, meg kajáznának nálunk?
Nekem kell egy közös vacsit, kaját csinálnom a párommal és pezsgőt bontani, hogy mi örüljünk egymásnak, mert nekik nem lesz jobb. Nekünk kell örülni egymásnak a párommal.
A szüleim inkább eljönnéek egyszer csendesen megnézni a lakást és ennyi, de nem szeretnének ilyen felhajtást mindezért a párom szüleivel a lakásban.
Jogosan érzem ezt kicsit felesleges felhajtásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!