Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő, aki férjes és családos...

Egy nő, aki férjes és családos ember szeretője, bevallaná a felelségnek, hogy vele csalja a férje? Tegyük fel a feleség rájött és megkérdezné a nőt, mert ismeri is.

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 23:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%

Hát ez eléggé egyértelművé teszi a dolgot, bizony megcsalnak téged.

Nem kellett volna engedned, hogy ő beszéljen a nővel (a nejem akar veled beszélni...), mert így a nő tudta, mi a dolga. És hogy ott a férjed is.

Vagy neked kellett volna hívni a párod mobiljáról és megfigyleni, hogyan szól bele, vagy csak te a sajátodról felhívni és úgy kikérdezni. Ez így baromság volt...

Bár annyi igaz, hogy most már tuti, hogy csal a férjed ezzel a nővel (bár számomra eddig is tuti volt...)

2010. jan. 31. 15:41
 22/26 A kérdező kommentje:
patt helyzet volt, mert egyszer csak végül felhívta. És már csak azt láttam, hogy őt hívja, próbáltam hallgatni, de elhúzódott, tuti hazudik és van köztük valami. Most alszik, mert éjszakás volt. a másik telefonja ki is van kapcsolva. biztos azért nehogy hívja a nő. Azt mondta, most akkor mi lesz nem érhet hozzám? Ölelget meg puszilgatna. És mikor letettem azt mondta, na most jó? Beszéltél vele nem? És mondtam, igen de nem hiszek nektek. Hát marha jó, volt a válasz, most én őt milyen kellemetlen helyzetbe hoztam. Nyugodtan alszik azóta is.
2010. jan. 31. 15:55
 23/26 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha nem lenne koztuk semmi, akkor nem lettek volna idegesek.

A munkahelyi vacsorat pedig szervezzek meg a munkahelyen, ne otthon hivogassa mar a csaj a ferjedet. Ez vicc, komolyan!

Es te egyaltalan hallottad egyszer is amikor a vacsorarol beszeltek? Gondolom meg soha.

Ha vacsorarol lenne szo, akkor a ferjed meg teged is megkerhetett volna, hogy segitsel neki szervezkedni normalis esetben.

Egyertelmu hogy hazudnak, a ferjed is! Ne csak a nore legyel merges, szerintem elsosorban a ferjedre! Hiszen a ferjed hazudik, o eteti a not. Lehet hogy azt mondja neki, hogy veled mar nincs joban, veszekedtek sokat, es talan el is valtok.

Nalunk egyszer ugy volt, hogy en felhivtam egy not, es megmondtam neki, hogy eleteben megegyszer meg ne probalja felhivni a paromat. Uvoltottem neki, es o azt mondta, hogy ok csak "baratok". Mondtam neki, keressen mas baratot, a paromnak nincs szuksege noi baratra. Aztan meg is szakadt a "baratsaguk".

Szerintem jo, hogy felhivtad a not, ha van neki lelkiismerete, akkor remelhetoleg magaba szall, es hagyja a ferjedet. Bar ehhez a ferjed lelkiismeretere is szukseg van.

2010. jan. 31. 17:58
 24/26 anonim ***** válasza:
32%

Legyen benned büszkeség. Hívd fel, amikor nincs ott a férjed! Mondd meg neki, ő házas, ne hivogassa, mindegy van-e köztük valami, felejtse el.

A férjed ha neked esik, akkor tuti a helyzet, mert a nő felhívta. Na én ekkor agyabugyálnám e jól a ri...cot, a férjem meg kivágnám. Így tudja, hogy bármit lehet, be kell ijeszteni, ne engedd szabad pórázra.

2010. jan. 31. 18:06
 25/26 A kérdező kommentje:

Annyira zavaros minden, nagyon bűzlik. Most gondolkodom, hogy pl, amikor valamelyik nap láttam a híváslistában, a férjem telefonja fel sem volt még töltve, tehát a nő hívta!!Ha munkavacsit szervez, miért ő hívja fel a páromat?? Vagy előre tudta mikor lesz?? Érdekes.

(Egyébként nem vagyok ilyen sunyi fajta és kutakodós a párom után, csak a kislányom hozta a telelfonját és amikor odanéztem, láttam meg ezt a számot, amit már hónapokkal ezelőtt is felfedeztem, nem is egyszer, mikor telefonálni akartam; és így kezdtem gyanakodni, előtte meg sem fordult a fejemben, de valahogy éreztem kié... Régebben benne volt névszerint a csajszi neve, amikor különéltünk, akkor is szintén a lányom buktatta le, mert a híváslista csak ennek a nőnek a nevével volt tele! Akkor miért törtölte ki ugyan???!!! Ha semmi nincs köztük?!)

2010. febr. 1. 14:03
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Végül is nem jöttél rá semmire,csak sejted hogy van köztük valami.Ha így van, ennek utána lehet járni,de nem kellene beavatni a férjedet(és a szeretőt).

Ha pedig tudod, mond meg a férjednek,legyen vége a hazugságainak és új lappal kezdődjön minden (ha még adsz neki egy lehetőséget)vagy jöjjön aminek jönnie kell:válás.

2010. febr. 1. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!