Egy nő, aki férjes és családos ember szeretője, bevallaná a felelségnek, hogy vele csalja a férje? Tegyük fel a feleség rájött és megkérdezné a nőt, mert ismeri is.
23:48 vagyok
Hát nem találtam el a helyzetet pont ezek szerint. De hogy a jóbüdös fr*ncba képes egy nő aki egyedül neveli a gyerekét, (vagyis valamikor valamiért őt is elhagyták és a gyereke apa nélkül nő fel) ilyen helyzetbe hozni egy másik nőt, egy másik anyát, és egy másik kisgyereket. Hisz láthatja a saját gyerekén is hogy mennyire hiányzik neki az apja. És akkor képes egy másik kisgyereket ilyen helyzetbe hozni. Áhh az ilyen nők szánalmasak.
A hölgy akit ismersz és tudod hogy a férjed szeretője,nem megkérdezném hanem megmondanám a véleményemet neki.(Azt nem köszönné meg)
De a helyedben én a férjemet is tények elé állítanám.
Szerintem igen, ha el akarja szedni a férjedet, aki eddig nem volt hajlandó a kedvéért válni.
Ő mesél, te hazamész és kidobod a férjet. Az emg fut a csajhoz, hogy legyen hol aludnia. Mindenki happy, te bizonyságot szerzel, a nő megszerezte a férjedet.
DE: a férjed valamiért nem akar válni (akkor már nem otthon aludna), tehát van reményed. Persze nem a fenti módszerrel...
De sok becsületes büszke nő van itt!
Van egy ötletem, talán beszélj a férjeddel, ha tagad figyeld meg őt, e lőbb utóbb hibáznak és akkor rájöhetsz mi van a dologgal. Csalnak v. nem. És az uradat vedd elő ne a nőt, a kettőtök ügyét beszéljétek meg, aztán állítsd választás elé. Ha téged választ akkor dobja a nőt, ha nem akkor tedd ki a szűrét. Nincs ezen mit nyafogni, zárd rövidre a dolgot egy kettő.
Ma beszéltem a férjemmel, rákérdeztem, megmondtam neki a telszámot, kérdeztem tudja-e kié, mert sűrűn hívogatja. Azt mondta tudja, munkavacsorát szerveznek és ő segít. Mondta a nevét is. Kérdeztem, de miért beszélt vele minden nap és nem csak most, hanem máskor is, olyan átlátszó mesét adott elő, előszőr tagadta, hogy nem is beszélt vele. Azt mondta nem csal meg, szeret. Majd kértem, jó akkor hívjuk fel és megtudjuk, majd én beszélek vele. Nem akarta, majd végül ráállt, mondtam, ha semmi sincs nincs vesztenivalója. A férjem hívta fel és persze tudta fejből a számot, nem kellett neki mondanom. Elfordult, hogy ne haljam mit mond, azt mondta, hogy a feleségem akar veled beszélni, majd én úgy vettem ki, a csaj nem akart velem, de végül, kb fél perces győzködés után átadta és én kerek-perec rákérdeztem, ő azt mondta nem, nincs semmi, talán nem vagyunk meg jól? Majd végül nekem esett, hogy ezt nem így kellene lerendezni. Kértem őszintén válaszoljon, mondtam tudni szerettem volna kit hív olyan sűrűn a férjem. Ezt nem tudtam meg, mert szinte letámadott.
Érdekes szitu. Ezek után, mikor letettem nem értettem, mintha nem lett volna őszinte, kicsit gúnyos volt és pökhendi. A férjemnek azt mondta nem tudom mit gondoljak, ez olyan nem valós volt, mert mikor ő beszélt a nővel, akkor remegett és ideges volt, látszott zavarban van nagyon.
És egy fél óra múlva szétvágta a kártyáját, hogy ne nézegessem a telefonját. Amin ledöbbentem. Miért tette? Tényleg igazat mondhatott? De tiszta rákvörös lett mikor rákérdeztem a telefonszámra.
(A tegnapi kérdést is én tettem fel, mely szintén hasonló volt).
Olyan kínos ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!