Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem így, ez normális?

Miért érzem így, ez normális?

Figyelt kérdés

Még csak 13 vagyok, de kezdek begolyózni...úgy érzem, hogy szinte senki sem szeret, jó ha 3-4 ember szeret. Nem tudom mitől van ez mert nem vagyok bunkó meg semmi, szeretek barátkozni, de velem mégsem szeretnek. Szinte mindig itthon vagyok mert nincs kivel elmenni. Tényleg a kutyám a legjobb barátom, már ha szeret...szoktam vele beszélgetni (hülye vagyok?). Nincs kivel lennem, mert van 1 csaj a "legjobb barátnőm" ha lehetne annak nevezni, ha felnövök bezárkózott leszek? Nem volt még soha igazi barátom aki velem van jóban, rosszban, olyan sem volt aki szeretett volna, meg semmi ilyen. El tudom képzelni magam felnőtt koromban..lesz 2 kutyám és tök egyedül leszek, férjem se lesz, gyerekeim se lesznek...én így képzelem el magam.

Normális ez? :(

2010. jan. 30. 18:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja..a "legjobb barátnőm" nem erre lakik, hanem egy másik városba így csak suliba tudok vele lenni.
2010. jan. 30. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"jó ha 3-4 ember szeret"

25 vagyok, job ha mar most megtudod: ez rengeteg szeretet. Orulj neki, ha ez igy is marad.

Ne add meg fel a remenyt, hisz 13 vagy. Nemsokara jon a gimi, aztan fosuli vagy munkahely. Lehetosegek tarhaza ismerkedni, baratokat szerezni. Addig olvass sokat, legyel erdeklodo, jojj ra, mi az ami kedvedre van, arrol gyujts infokat ujsagbol, konyvbol, netrol, tv-bol. Legyen hobbid, ne unatkozz! Nincs kiabranditobb egy unatkozo nonel! Jarj konyvtarba, legyel nyitott uj dolgok irant. Egy ertelmes, kedves, jo beszelgeto partnernek nem nehez baratokra szert tennie. Torekedj arra, hogy te ilyen legyel, meg lesz kesobb az eredmenye, hidd el!

2010. jan. 30. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyen idős korban a fiastalok általában összezavarodnak és nagyon egyedül érzik magukat.

Én ugyanilyen volta, ugyanez volt a helyzetem, csak rontott rajta, hogy sokszor megaláztak, leginkább azért mert volt egy kis túlsúlyom... Teljesen magamba fordultam, számítógépmániás lettem... Ugyanilyennek láttam a jövőképem, el sem tudtam hii hogy mi lesz velem.

Most 19 vagyok, kihevertem azokat az éveket, 2 és fél éve van egy cuki barátom akit imádok. Igaz igaz barátnőim nem nagyon vannak, de tudok kikkel beszélgetni és bulizni menni.

Az meg, hogy beszélsz az állatoddal nem baj. Nekem is van egy cicám és olyan mintha a gyerekem lenne. :D Együtt fekszünk, együtt kelünk, és sokat "beszélgetünk". (Én beszélek, ő visszanyávog :D)

És ne aggódj, az állatok nem játsszák meg magukat. Ők feltétel nélkül szeretik azt, aki velük törődik. :)

2010. jan. 30. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor ennyi idős voltam mint te,sajnos nem volt internet,hogy könnyitsek magamon,néhány jó szó erőt adjon.Pedig nagy szükségem lett volna rá.Nem könnyen,de átvészeltem azokat az időszakokat,mikor már dolgoztam,sokkal könnyebb volt,egyszerűbben ment az ismerkedés,és a felnőtteknek más az értékrendje mint a gyerekeknek,nagyon fiatalkáknak.. igaz,barátom nekem sincs,max haverság ,de nem bánom,mert a bántásokat már tudom kezelni legalább,amit gyerekként nem tudtam,de az élet megtanított.Lehet hogy téged is sok csalódás ért,de hidd el,ez erősít!!! nagy hasznát fogod venni!tudod miért? elmondom:ne irigyeld azokat,akiknek sok barátjuk van(valójában nem azok),vagy több van nekik.Sokkal nagyobbat esnek pofára,mint te.Mert nem edzettek..
2010. jan. 30. 19:20
 5/5 anonim válasza:

Hát, tudod... Igaz barátság NEM LÉTEZIK. Én is bíztam benne, hogy egy barátság lehet komoly, de sajnos csalódtam. Csak egyetlen lelki társra van szükséged. Hidd el. Nem "sok barát" kell, nem is mindenféle barátnő, akik ahol csak tudnak, kihasználnak. Csak egy ember kell, akivel majd minden gondodat megoszthatod. És meg fogod találni azt a fiút, hidd el. Persze, nem azt mondom, hogy barátaid nem is lehetnek, ne érts félre. Csak azt mondtam, hogy az igaz barátságban ne nagyon higyj.

Ami pedig a többit illeti, ne sajnáld magad, és ne legyél negatív. Különben, hogy változzon minden pozitív irányba? :-) Magadban bízz, és próbálj kimozdulni otthonról!

2010. jan. 30. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!