Hogy csináljam, hogy biztos sikeresen lebuktassam?
A férjem szerintem megcsal. Már egy ideje figyelem és dugdossa a telefonját, de van egy ismeretlen szám, amit szinte minden nap felfedezek a híváslistájában. Ma felhívtam ezt a számot és egy nő vette fel. Tudtommal nincsenek nő barátai és kollégái se, azokat ismerem akiket közösen ismerünk.
Tehát a szíven a gyomromban dobogott, nem mondtam semmit csak, hogy téves és letettem. Ledöbbentem, hogy nő vette fel.
Ja és mindig kitörölgeti, mert sosincs benne a híváslistájában már másnap a szám, de sms-t is írt már neki ez a valaki: ne törölj ki! Ennyi volt a sms.
Tudom undorító vagyok, de a férjem tagad és én szinte biztos vagyok benne, hogy megcsal és nem akarom magam hülyére vetetni és a gyerekeinket. Ha tényleg megcsal undorító.
Segítsetek, hogy buktassam le? Hívassam fel vele a számot, vagy én hívjam fel a férjem telefonjáról, vagy írjak egy sms-t a nőnek és vajon mit ír vissza?
Ezzel csak az volt a gond, hogy mivel a férjed hívta fel, bőven volt ideje felkészülni a csajnak, hogy most mit mondjon neked.. és gyakorlatilag most ugyanott vagy, ahol a part szakad. Az pedig, hogy beszéljetek, persze, jó lenne, de már írtad, hogy rákérdeztél, többször is és nem kaptál olyan választ, ami igazából megnyugtatna.
Azt mondjuk még megkérdezhetted volna, hogy ha csak "munkakapcsolat" van köztük, akkor miért törli mindig a híváslistából és miért dugdossa a telefonját?
Ha valakinek nincs titkolnivalója, akkor nem ragaszkodik úgy a telefonjához. Tudom, mert a férjem is ezt csinálta.
Szerintem, -ha elfogadsz egy tanácsot- kezdj el csomagolni. Beszélj a szüleiddel vagy ismerősökkel, hogy pár napra elmennétek a gyerekekkel. És ha kérdezi miért csomagolsz, mond, hogy ti most elmentek, mert bírsz ebben a bizonytalanságban élni. Ennél már az is jobb, ha tudod, hogy mi történt köztük, mert akkor el lehet gondolkodni, hogy meg tud-e bocsájtani az ember. De amikor csak gyanakszol, de konkrétan nem tudsz semmit, annál rosszabb nincsen. Mond meg neki, hogy egy esetben maradsz, ha az elejétől a végéig mindent elmesél és akkor megpróbálod megemészteni.
Mondjuk engem hívott fel úgy már egy nő, hogy mit akarok a férjétől? Tisztára el volt szállva, és ráadásul kiabált.
A férjével egy baráti társaság által ismertem meg. Én excel-t (microsoft office) szoktam programozni (függvények által) és egy munka miatt keresett meg, hogy segítsek neki telefonon keresztül pár nappal az eset előtt. Én kapásból azt mondtam, hogy senkitől nem akarok semmit (ilyen beállítottságú vagyok) de ha esetleg bemutatkozhatna, az is kiderülne hogy lehet rossz számot hívott. Na akkor megint levágott egy hisztit, mondtam neki, hogy ha nem nyugszik meg és nem mondja el a nevét, akkor sajnos még segíteni sem tudok és a türelmem is kezd fogyni. Elmondta a nevét, akkor esett le, hogy kiről van szó. Mondtam, hogy csak segítettem neki (excel) és azt ajánlottam, hogy hívja fel nyugodtan a férjét miután letette és kérdezze meg tőle is, hogy miért hívogattuk egymást, ha megegyezik a két válasz, akkor nyugodjon le. Viszont már ismertem annyira a pasit, hogy tudjam, éppen azon töri a fejét, hogy kiszáll a házasságából -nem miattam, más csaj miatt. Szóval azért a nők megérzik, ha valami nem stimmel.
Ha tényleg nincs a pasinak más csaja, akkor az elkövetkező napok eseményeiben is látszódni fog. Pl: nem fog venni virágot és ugyanúgy fog simogatni mint ezidáig, és nem fog duzzogni...
Amúgy én sem értem, hogy miért kell dugdosni a telefont, a híváslistát kitörölni, meg kettévágni a kártyát?
Írtad, hogy éjszakás volt, milyen területen dolgozik? Áruátvevő? Késztermékellenőr? vendéglátós?
Tudod a számot végre?
Vagy,hogy mi a teljes neve a tyúknak?
persze a nevét is megmondta a férjem a nőnek. Váltig bizonygatja, hogy ő engem szeret, imád, semmi köze a csajhoz. Hát nem tudom....
Gyanús
Annyira zavaros minden, nagyon bűzlik. Most gondolkodom, hogy pl, amikor valamelyik nap láttam a híváslistában, a férjem telefonja fel sem volt még töltve, tehát a nő hívta!!Ha munkavacsit szervez, miért ő hívja fel a páromat?? Vagy előre tudta mikor lesz?? Érdekes.
(Egyébként nem vagyok ilyen sunyi fajta és kutakodós a párom után, csak a kislányom hozta a telelfonját és amikor odanéztem, láttam meg ezt a számot, amit már hónapokkal ezelőtt is felfedeztem, nem is egyszer, mikor telefonálni akartam; és így kezdtem gyanakodni, előtte meg sem fordult a fejemben, de valahogy éreztem kié... Régebben benne volt névszerint a csajszi neve, amikor különéltünk, akkor is szintén a lányom buktatta le, mert a híváslista csak ennek a nőnek a nevével volt tele! Akkor miért törtölte ki ugyan???!!! Ha semmi nincs köztük?!)
A férjem nem duzzog, most kezesbárány, szerintem be van rezelve. Én pedig tanácsatalan vagyok és nem tudom mi van most!! Azt mondja, hogy oké, ha tegyük fel megcsaltalak, mégis mikor tettem?? Ezt nem tudom, de akár bármikor, sűrűn járkált nélkülem. És akkor kérdezi ő, miért van az, hogy úgy kívánlak és megőrülök érted, ha közben mással hentergek?
Nem értem!
Hmm, érdekes...
Szerintem az már bizonyos hogy nem munka-vacsiról van szó (egyébként kedves férj mivel foglalkozik? kukta? szakács? pincér?)Mert akkor csak egy-két hete vagy netalán 1-2 hónapja hívogatnák egymást, nemde?
Ha tényleg nincs köztük semmi, akkor szerintem nyugodtan megkérhetnéd (jogosan), hogy egyszer "véletlenül" találkozhatnátok már, bemutathatna egymásnak... ha nem megy bele, akkor valami szaglik, de nagyon. Ha meg belemegy onnan meg már eleve le tudod majd szűrni, hogy van-e kettőjük közt valami, vagy sem...
És tudod, rövid póráz... én legalábbis egy ideig alkalmaznám, sőt munkahelyre bevinni, majd mikor végez érte menni... mint egy dedósért... ha nincs semmi, ezen nem is akad ki...
Pontossan melyik napról van szó?
Azt már biztos eldöntötték ennyi megbeszélés után,nem?
Azt vesznek hülyére aki hagyja.(bocs)
"Hogy lehet valaki ilyen szemét hogy megcsalja a feleségét? én sosem tennék ilyet azzal a nővel akivel örök hűséget esküszök 17f"
Óh, gyermeki ártatlanság!! Tudod mennyi mindenben hittem én is meg annak az ellenkezőjében is?? Nem akarlak elkeseríteni de igen, meg fogod csalni, ezt most is borítékolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!