Hogy csináljam, hogy biztos sikeresen lebuktassam?
A férjem szerintem megcsal. Már egy ideje figyelem és dugdossa a telefonját, de van egy ismeretlen szám, amit szinte minden nap felfedezek a híváslistájában. Ma felhívtam ezt a számot és egy nő vette fel. Tudtommal nincsenek nő barátai és kollégái se, azokat ismerem akiket közösen ismerünk.
Tehát a szíven a gyomromban dobogott, nem mondtam semmit csak, hogy téves és letettem. Ledöbbentem, hogy nő vette fel.
Ja és mindig kitörölgeti, mert sosincs benne a híváslistájában már másnap a szám, de sms-t is írt már neki ez a valaki: ne törölj ki! Ennyi volt a sms.
Tudom undorító vagyok, de a férjem tagad és én szinte biztos vagyok benne, hogy megcsal és nem akarom magam hülyére vetetni és a gyerekeinket. Ha tényleg megcsal undorító.
Segítsetek, hogy buktassam le? Hívassam fel vele a számot, vagy én hívjam fel a férjem telefonjáról, vagy írjak egy sms-t a nőnek és vajon mit ír vissza?
Èn fejhívnán a nöt,és mondanám neki,hogy kinek a felesége vagyok,és hogy biztos sejti hogy miröl szeretnél vele beszélni.De ne mondj semmi konkrétat a megcsalásról hanem hagyd beszélni várd ki,hogy mit mond.
Ha tényleg nincs semmi mondani valója kérdezd meg,hogy honnan ismerik egymást.
Köszönöm a válaszokat. Még nem tudom hogyan teszek, az biztos, hogy egyfolytában töröm a fejem. a lényeg, hogy egyszer már majdnem váltunk, nőügy miatt és gusztustalan viselkedései miatt. Majd most ismét együtt és sajnos már gyanakszok, régen is tagadott, és most is, de nem tudok bízni benne, hiába állítja, hogy szeret és mond minden szépet és kér, hogy maradjunk együtt, mert élete szerelme vagyok. Akkor miért hívogat egy idegen nőt és miért dugdossa előlem a telefont? Ma is meglestem a telefonját és hihetetlen, de a híváslista törölve volt.
Bármikor megteheti, katona, így nekem mondhat bármit, amikor dolgozni megy, akár mehet máshová is, mert elérni max mobilon tudom.
Csak nem szeretnék hülyét csinálni magamból és a még fiatalságomat elvesztegetni, már hónapokkal ezelőtt elterveztem a külön életet és újrakezdést nélküle a gyerekekkel, tehát nem ijednék meg, boldogulok valahogy nélküle is. Ha tényleg megcsal, akkor nincs mit beszlélnünk, mert semmire sem lehet megoldás a megcsalás.
Nem vagyok csúnya, sőt szépnek mondanak, csinos is vagyok, odaadó is, rendben tartok mindent, nevelem a gyerekeket, mert rá sok mindenben nem lehet számítani. Mi az amiért más is kell, mert velem is lefekszik, sőt, állandóan kíván!! Gusztustalan!! Sosem a félrelépés a megoldás, szerintem.
Borzasztó ez a helyzet és ebben benne lenni, mikor derült égből villámcsapás, mivel mindenkit átver így és szemrebbenés nélkül.
15:06-os vagyok.
"Kérj le a szolgáltatótól egy részletes számlát, ebből kiderül, hogy mennyit hívják egymást, és így rá is tudsz kérdezni nála."
Ne haragudj, de ez nem biztos hogy működne. Ha jól tudom csak a számla / kártya tulajdonos kérheti le és minden bizonnyal pénzért :(
Amúgy meg ezzel a megcsalás dologgal én személy szerint úgy vagyok, hogy ha valami nem tetszik egy párkapcsolatban lévő(k)nek, akkor tessék kinyitni a szánkat és megmondani a párunknak. Ez oda-vissza kellene, hogy működjön. Megcsalás sohasem megoldás. Engem is megcsaltak, semmi előjele nem volt, pedig vagy ezerszer végigpörgettem magamba a dolgokat. Szerintem legalább lehetnének annyira tökösek a pasik (és gerincesek a nők) hogyha valami nem stimmel, akkor merjék kimondani! A pasik is úgy vannak velünk nőkkel, hogy mondjuk meg mit akarunk, mert ők nem hajlandók kitalálni azt. Akkor ha megcsal a pasink, miért mi gondolkozzunk el, hogy "juj, mi baja lehet(ett) neki? csak nem elrontottam valamit?" Szóval ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy legalább tiszteljük egymást és tiszteljük egymás idejét is :) ha valami nem stimmel, akkor ne hitegesük a másikat, hogy jaj így szeretjük, úgy szeretjük stb. Adjuk meg a lehetőséget, hogy még kereshessen egy másik pasit / csajt, hogy boldog lehessen és nem azzal a céllal leélni ezt a röpke életünket, hogy ha ló nincs jó a szamár is. Ha már ahhoz van valakinek mersze, hogy mással "kufircoljon", akkor már legyen annyi mersze is, hogy felvállalja, és ezt közölje - időben, lehetőleg előtte - a párjával is, hiszen elvileg ő közelebb áll hozzá, mint a harmadik. De sajnos megint oda jutottam, hogy ha valamiért meg kell dolgozni (jelen esetben egy párkapcsolat) az már nem okés :( pedig hosszútávon lesznek ilyen időszakok és akkor mi lesz, keres egy negyediket?
Bocsesz, hogy "egy kicsit" hosszúra sikerült!
Ma beszéltem a férjemmel, rákérdeztem, megmondtam neki a telszámot, kérdeztem tudja-e kié, mert sűrűn hívogatja. Azt mondta tudja, munkavacsorát szerveznek és ő segít. Mondta a nevét is. Kérdeztem, de miért beszélt vele minden nap és nem csak most, hanem máskor is, olyan átlátszó mesét adott elő, előszőr tagadta, hogy nem is beszélt vele. Azt mondta nem csal meg, szeret. Majd kértem, jó akkor hívjuk fel és megtudjuk, majd én beszélek vele. Nem akarta, majd végül ráállt, mondtam, ha semmi sincs nincs vesztenivalója. A férjem hívta fel és persze tudta fejből a számot, nem kellett neki mondanom. Elfordult, hogy ne haljam mit mond, azt mondta, hogy a feleségem akar veled beszélni, majd én úgy vettem ki, a csaj nem akart velem, de végül, kb fél perces győzködés után átadta és én kerek-perec rákérdeztem, ő azt mondta nem, nincs semmi, talán nem vagyunk meg jól? Majd végül nekem esett, hogy ezt nem így kellene lerendezni. Kértem őszintén válaszoljon, mondtam tudni szerettem volna kit hív olyan sűrűn a férjem. Ezt nem tudtam meg, mert szinte letámadott.
Érdekes szitu. Ezek után, mikor letettem nem értettem, mintha nem lett volna őszinte, kicsit gúnyos volt és pökhendi. A férjemnek azt mondta nem tudom mit gondoljak, ez olyan nem valós volt, mert mikor ő beszélt a nővel, akkor remegett és ideges volt, látszott zavarban van nagyon.
És egy fél óra múlva szétvágta a kártyáját, hogy ne nézegessem a telefonját. Amin ledöbbentem. Miért tette? Tényleg igazat mondhatott? De tiszta rákvörös lett mikor rákérdeztem a telefonszámra.
15:06-os vagyok!
Szegénykém, még te vagy a hibás, mert meg merted kérdezni!
Köpni nyelni sem tudok! Pofám már leszakadt és a padlószőnyegen fetreng. Most mi lesz? Amúgy ha tényleg kiderül hogy megcsal(t) akkor elhagyod, vagy kitartasz mellette?
Viszont érdekes... Megkérdezhetem, hogy milyen területen dolgozik a "kedves" férj, hogy munkavacsorát kelljen neki "szervezni"? Talán szakács, vagy mi?
Ja igen, mivel munkavacsora még esélyed sincs oda menni és bemutatkozni a csajszinak?!
"Azt mondta nem csal meg, szeret."
Azért rákérdeznék, hogy ő szerint mi számít megcsalásnak... az egyik exbarátom szerint a sex sem az, ha közben az illető nőre gondol...
"persze tudta fejből a számot"
Egyébként a nő szervezi a "vacsorát" és a férjed segít neki, vagy fordítva...mert ha a nő a szervező, akkor a pasid "érdekes memóriával" rendelkezik...
"Elfordult, hogy ne halljam mit mond, azt mondta, hogy a feleségem akar veled beszélni, majd én úgy vettem ki, a csaj nem akart velem, de végül, kb fél perces győzködés után átadta és én kerek-perec rákérdeztem, ő azt mondta nem, nincs semmi, talán nem vagyunk meg jól?"
Figyú, bár csak ne legyen igazam! De hogy ő hívta fel először és nem engedte meg hogy Te hívd fel és kérdezd meg előtte hogy kinek a kije, és még elfordult is és azt is hozzátette, hogy a feleségeMMMM akar veled beszélni... meg hogy a másikat úgy kell győzködni, meg még a harmadik fél még vissza mer kérdezni? Ha tényleg kívülálló lennék, én megkérdeztem volna tőled miután válaszoltam, hogy egyébként miért kérded, esetleg kell a Te munkahelyedre egy "vacsit" is szervezni? Vagy bármi mást... szerintem ez nem kicsit bűzlik. De tényleg ne legyen igazam! Lehet, hogy nem csal meg, "csak" tervezi mással a jövőjét.. nagy valószínűséggel a harmadik tud rólad és arról is hogy milyen a viszonyotok, amit meg nagyon nem értek, mert miért mással beszéli meg a párod a problémákat, miért nem Veled? Meg mi köze van hozzá egyáltalán, aki elviekben csak "egy munkavacsorát" szervez??? Azért a napokban ha még megvan a szám felhívnám az illető nőt valamilyen bankosnak/biztosítósnak kiadva magam.. ha tényleg bunkó lesz, akkor csak ilyen a stílusa...
"Majd végül nekem esett, hogy ezt nem így kellene lerendezni."
Ez ki volt: a nőci, vagy a férjed? Nem kérdezted meg, hogy akkor mégis hogyan kellene csinálnod???? Úgy gondolom, a nők ilyen témában azért össze szoktak fogni, még ismeretlenül is, - főleg- ha az illető tényleg nem kama*tyol a másikkal.
"Ezek után, mikor letettem nem értettem, mintha nem lett volna őszinte, kicsit gúnyos volt és pökhendi. "
Női megérzések sohasem csaphatnak be
"És egy fél óra múlva szétvágta a kártyáját, hogy ne nézegessem a telefonját."
Hogy ne nézegesd a telefonját? Ezt így kijelentette? Előtted? vagy sunyiban? Nem lehet, hogy azért mert rádöbbent, hogy van mit vesztenie? Utána mit csinált? elment valahová, vagy otthon maradt? Beszéltetek egymással utána? Megkérdezted, hogy most akkor veszel egy másik kártyát magadnak?
Próbáljatok meg beszélgetni egymással, mondd hogy aggódsz, hogy már nem szeret és hogy nem érzi már jól magát melletted. Kérdezd meg, hogy mit érez most? Próbáld meg végighallgatni. Ha valami falsnak tűnik egy pár mondattal később merj visszakérdezni csak más szemszögből. Kérdezd meg, hogy egyáltalán szeretné-e veled folytatni (gyerkőcöt ne említsd meg, mert akkor úgy fogja venni, hogy fenyegetőzöl), mondd neki hogyha máshol boldogabbnak érzi magát, akkor menjen, de ne akarja hogy várd Te is, eresszen el ő is téged, hogy megtalálhasd azt aki igazán viszontszeret téged... és gondolj arra, hogy ez is egy olyan dolog ami még közelebb hozhat egymáshoz titeket... ha meg tényleg úgy gondolod -vagy meggyőz, hogy tényleg nem csalt meg, csak viccből süsd el és kicsit nevess is magadon, hogy akkor felhívhatnád a csajszit és megkérhetnéd, hogy nektek is szervezzen egy vacsit ;) Ha kiakad, akkor nyugodtan kérdezz vissza rá, hogy miért akadt ki, hiszen csak "munkakapcsolat". Mutathatod neki a kezeddel ezt a macskakörmöt is. Ha nem reagál rá semmit -gesztus sincs - lépj hozzá közel adj egy puszit a fejére...a többit rád és a fantáziádra bízom ;)
De ezeket csak akkor mondd neki, ha tényleg így érzed. Ha nem vagy kész arra, hogy talán el is hagyhat (a másikért) akkor csak azt mondd amit igazán érzel, vagy inkább várd meg, hogy hogyan reagál a következő napokban...
Remélem már csak jókat hall/unk/ok felőletek ;D
Ui: amúgy nem valami évfordulós ünneplést szervez nektek? Vagy esetleg a szülinapod nem most lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!