Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csináljam, hogy biztos...

Hogy csináljam, hogy biztos sikeresen lebuktassam?

Figyelt kérdés

A férjem szerintem megcsal. Már egy ideje figyelem és dugdossa a telefonját, de van egy ismeretlen szám, amit szinte minden nap felfedezek a híváslistájában. Ma felhívtam ezt a számot és egy nő vette fel. Tudtommal nincsenek nő barátai és kollégái se, azokat ismerem akiket közösen ismerünk.

Tehát a szíven a gyomromban dobogott, nem mondtam semmit csak, hogy téves és letettem. Ledöbbentem, hogy nő vette fel.

Ja és mindig kitörölgeti, mert sosincs benne a híváslistájában már másnap a szám, de sms-t is írt már neki ez a valaki: ne törölj ki! Ennyi volt a sms.

Tudom undorító vagyok, de a férjem tagad és én szinte biztos vagyok benne, hogy megcsal és nem akarom magam hülyére vetetni és a gyerekeinket. Ha tényleg megcsal undorító.

Segítsetek, hogy buktassam le? Hívassam fel vele a számot, vagy én hívjam fel a férjem telefonjáról, vagy írjak egy sms-t a nőnek és vajon mit ír vissza?

2010. jan. 30. 14:39
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
83%
jegyezd meg a számot, és a sját telefonodról hívd fel(letiltva), és egyszerűen annyit mondj, hogy "tudom, hogy vizsonya van a férjemmel" ezen úgy le fog döbbenni, hogy nem fogja tagadni.
2010. jan. 30. 14:46
 2/42 anonim ***** válasza:
91%
Inkább hogy "elmondta a férjem, hogy viszonyuk van". Szerintem már ennél nem fog tagadni.
2010. jan. 30. 14:50
 3/42 anonim ***** válasza:
41%

Mi lenne, ha a taktikázás helyett inkább leülnél, és megbeszélnéd a férjeddel? Ha ilyen hülye játszmákba belekeveredsz, csak lesüllyedsz az ő szintjére.

Amúgy ennyi alapján szerintem egyáltalán nem is biztos, hogy megcsal! Én is mindenféle hívott számokat törölgetek a híváslistámból mert tudom, hogy a csajom féltékeny típus, és csak menne a hiszti. De nem csaltam meg soha.

2010. jan. 30. 14:50
 4/42 anonim ***** válasza:
84%
Hivd fel....es mond meg, hogy tudod, majd hivd fel a ferjed, es ha foglalt veletlenul a tel. akkor tudod, hogy egymassal beszelnek.De ha nem lesz foglalt akkor is mond el neki, hogy beszeltel a novel...utanna mar ugysem tudja letagadni, mit talal ki ra...befog sz*rni....Lepj!Merj!
2010. jan. 30. 14:51
 5/42 anonim válasza:
52%
Nem szép dolog a megcsalás, de nyilván oka van. Ezek a jelek tényleg arra utalnak. Szerintem nyomozd le a számot, 2 perc alatt kideríthető kié és ha nagyon ráérsz meglesheted a célszemélyt, esetleg személyesen rákérdezel, a telót simán kinyomhatja, ha talpraesettebb és a szembesítésnél nem esik pánikba.
2010. jan. 30. 14:52
 6/42 A kérdező kommentje:
hogy nyomozzam ki, hogy kié?
2010. jan. 30. 14:54
 7/42 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az jó, hogy sms-t írsz. Én írnék valamit a férjem nevében, de nem olyan általánosat, hogy mikor találkozunk, hanem valami olyat, amiből, ha visszaír, kiderülhet, hogy megcsal-e a férjed.

Ha olyan válasz jön vissza, ami egyértelművé teszi a helyzetet, akkor már tagadhat...

így tisztában leszel a helyzettel, és eldöntheted, hogyan tovább...

2010. jan. 30. 14:57
 8/42 anonim ***** válasza:
43%
Ha rossz a házasságotok, nem vagytok boldogok, miért nem válsz el hülye játszmák helyett?
2010. jan. 30. 14:59
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Vannak internetes tudakozók mindegyik szolgáltatónál, de ha titkosítva van, úgyse tudod meg, kié a szám. Azért egy próbát tehetsz, de szerintem ne játszmázz, mert az a gyerekeknek is rossz.
2010. jan. 30. 15:01
 10/42 anonim ***** válasza:
87%
online tudakozó. 10-ből 9 ember száma titkosított, de egy próbát megér. ha a név megvan rá tudsz keresni iwiw-en. ja és úgy hívd fel a nőt ha fel akarod, hogy "A férjem, mindent elmondott. ön ezt mégis hogyan gondolta?" Ebből még te bármit ki tudsz hozni, ő viszont vallani fog, illetve hebegni, ha megcsalásról van szó.
2010. jan. 30. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!