Hogy csináljam, hogy biztos sikeresen lebuktassam?
A férjem szerintem megcsal. Már egy ideje figyelem és dugdossa a telefonját, de van egy ismeretlen szám, amit szinte minden nap felfedezek a híváslistájában. Ma felhívtam ezt a számot és egy nő vette fel. Tudtommal nincsenek nő barátai és kollégái se, azokat ismerem akiket közösen ismerünk.
Tehát a szíven a gyomromban dobogott, nem mondtam semmit csak, hogy téves és letettem. Ledöbbentem, hogy nő vette fel.
Ja és mindig kitörölgeti, mert sosincs benne a híváslistájában már másnap a szám, de sms-t is írt már neki ez a valaki: ne törölj ki! Ennyi volt a sms.
Tudom undorító vagyok, de a férjem tagad és én szinte biztos vagyok benne, hogy megcsal és nem akarom magam hülyére vetetni és a gyerekeinket. Ha tényleg megcsal undorító.
Segítsetek, hogy buktassam le? Hívassam fel vele a számot, vagy én hívjam fel a férjem telefonjáról, vagy írjak egy sms-t a nőnek és vajon mit ír vissza?
Amúgy mi lenne a célod, ha kiderülne hogy megcsal? Férjeddel együtt élni továbbra is, vagy lapátra tenni?
Már jártam hasonló cipőben, bár gyerkőc nem volt.
Én is megnéztem a telefonját és volt benne egy sms. pár hét után (tudod milyen nehéz volt kibírni???? :) ) rákérdeztem, hogy nincs-e valami mondanivalója a részemre... azt mondta, hogy nincs. Aztán megkérdeztem, hogy tiszta-e a lelkiismerete? Erre a kérdésre se kaptam meg a megfelelő választ. Aztán ezek után rákérdeztem: Meg csaltál? Vagy megcsalsz? Hazudott. Én meg azt mondtam neki, hogy én nem ezt hallottam és megvolt rá az esélye, hogy bevallja (2hete) - önmagától, de nem tette, rákérdeztem, de akkor sem tette, eljátszotta az esélyét. Ezt követően tepert én meg megbocsátottam, aztán ismét megcsalt és dobott... aztán a másik nőt is megcsalta - velem - szóval vannak ilyen pasik. Már nem vagyunk jóban!
Szerintem mondd azt, hogy szeretnél vele beszélni, üljetek le, kérdezz rá Te is. Ha tagadja, írd le egy cetlire a telefonszámot, add át neki, kérdezd meg ki ő és mit is akar valójában. Ha nem ad értelmes választ, akkor hívd fel (előtte) a számot és kérdezd meg az illető hölgyet.
Ha tényleg (!) úgy gondolod és tényleg kiderül a férjedről, hogy megcsal, akkor azt is mondhatod a telefonba, hogy csak azért hívtad fel - a nőt - hogy megmondhasd, már a férjed szabad préda! De ezt ne hirtelen felindulásból mondd, csak akkor ha tényleg úgy gondolod! Ez meg tőled függ.
Max. ha az illető munkakapcsolat, mondhatod azt is, hogy mostanában úgy érzed elhanyagol és szeretnéd megint azt a tüzet érezni, amit akkor éreztél, amikor megismerted, és hogy ezért szeretnél te is tenni, de azt nem tudod hogy mit és talán adhatna egy pár jó tanácsot / ötletet... csak most ez miatt egy kicsit beparáztál... :D
Ha megcsal akkor annak kell lenni okának is. Ezt először magadban keresd és szűntesd meg! Aztán beszélgess el a férjeddel. Ha nyíltan a szemedbe tud hazudni akkor fordítsd meg a helyzetet és vesd fel a nyitott kapcsolat lehetőségét. Ez már nem fog neki tetszeni.
Persze először végig kell gondolnod hogy hogy fog folytatódni az életetek, hogyha megcsal, illetve ha nem. Nameg hogy meddig fajul el majd a csatározás, és kik lesznek a vesztesei, meg tudsz-e bocsátani neki stb.
A lényeg hogy ne csak a lebuktatásig gondold végig, hanem azután is, és azt tartsd észben bármit is csinálsz!
Ez itt a baj! Te lebuktatni akarod és nem megtudni az igazat!
Ha igy állsz hozzá, biztos lesz egy pici jel, amit felnagyithatsz és meggyőzheted magad arról, hogy téged megcsalnak!
Egy kapcsolat rendbehozatalához (már ha rendbe lehet hozni) két ember kell. Hiába teper az egyik, hiába gondolja végig és "javítja ki" a hibáit, ha a másik ügyet se vet rá.
A kérdező ezt írja: "...de a férjem tagad..." Ezek szerint akkor valamilyen formában rákérdezett, hogy ki az a nő, vagy kié az a szám, csak a kedves férj nem mondott semmit.
Nem tudom, hogy így volt, és ha így volt, akkor pontosan hogy volt, de én a játszma helyett azt tanácsolnám, hogy ülj le, és mondd el neki, hogy van egy ilyen rossz érzésed, és szeretnéd tudni, hogy ki az az ember. Ha értelmes, felnőtt (agyilag!) ember, akkor meg fogja veled beszélni. Ha nem, akkor... nem biztos, hogy van értelme. Gyerek ide vagy oda...
Nem mindig okkal csalja meg a férfi a nőt. Sokszor csak az alkalom csábítja, a lehetőség, hogy vonzerejét visszaigazoltnak érezze. A feleséget ezért kár is hibáztatni.
Mindenképpen a tettenérést javasolom, ami akár történhet telefonon is. Azt is figyeld meg, milyen alsóneműt hagy a mosásban.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!