Feleségek, hány naponta főztök?
Minden nap főzök, szombat kivételével. (én szeretek főzni, a férjem utál:), és ideje sem lenne rá. Nagyon későn ér haza.
Én külön főzök magamra 2 napra előre. Ez 4 adag főtt étel.
A férjemnek pedig minden nap mínusz szombat. Ez úgy néz ki, hogy:
pl vasárnap főzök annyit, hogy aznap este abból vacsorázik, és másnap azt visz ebédre dobozban a munkába. Mire hazaér hétfőn, én már pár órája hazaértem a munkából, úgyhogy megfőzöm az aznap esti vacsiját, és a másnapi ebédjét...és így tovább....pénteken mire hazaér főzelékféléket szoktam csinálni, akkor annyit csinálok, hogy vacsorára, és másnapra legyen. És ennyi.
Miket főzök? Semmi bonyolultat:)
pörkölt, spagetti, carbonara, fasírt, fűszeres csirke, rántott csirke, paprikás krumpli csirkével, paprikás krumpli virslivel, sült krumpli, krumplipüré valamilyen hússal vagy hallal, zöldséges tészta sajtszósszal, zöldséges rizs hússal/hallal, rizses hús, gombamártás, főzelékek (lencse, krumpli, bab, borsó), rántott sajt
péntek este, vagy hétvégén szoktam édességeket csinálni
pl karamellszószos palacsintát, bundás vaníliás kalácsot, browniet, citromos-túrókrémes süti, csokis süti
Illetve ha olyanunk van akkor hétvégén sütünk pizzát is.
Heti kb. 4 nap.
A fiam az oviban ebédel, a férjem sokszor külső helyszínen dolgozik de ha az irodában van, szinte mindig visz otthonról.
Én kismamaként diétán vagyok, így főzök, és azt viszem be magamnak ebédre.
Hétfőn mindig hétvégi maradékot eszünk, simán megesszük két napig ugyanazt az ételt, így elég 2 naponta főznöm.
Mivel ételallergiám van, így majdnem minden nap, mert a reggelimet is sütnöm kell. Nem tudok mindent egyszerre elkészíteni egy nap, így minden napra jut valami, amit el kell készítenem.
Sajnos én nem ugorhatok ki a sarki étterembe vagy pékségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!