Nálatok hány csúnya szó hangzik el naponta?
Figyelt kérdés
Akár a gyerek, akár a felnőtt által.2014. nov. 8. 21:04
1/17 anonim válasza:
Nem szoktunk káromkodni. Ha valaki káromkodik itthon, annak általában komoly oka van. Max. 2 heti 1x, a legrosszabb időszakokban is, akkor is felkapjuk a fejünket, mert arra már odafigyelünk, ha valamelyikünk ennyire kiakad valamin. N31
2/17 piriiiiii válasza:
Elég sok. Én a gyerek vagyok, és ritkán szoktam. A szüleim agybafőbe... és elég idegesítő. Főleg, amikor nagy ritkán én is csúnyán beszélek, és rám szólnak. Zseniális érzés...
4/17 anonim válasza:
Nálunk csak viccesen mondott "hülye vagy" és "basszus" a legcsúnyább szavak, de ezeket is testvéremmel mondjuk egymásnak.
5/17 anonim válasza:
Nálunk maximum egyszer ÉVENTE fordul elö ilyen, vagy még ritkábban
6/17 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szoktam. Párom régen nagyon sokat káromkodott, de miután összeköltöztünk vettem egy malacperselyt és közöltem a drágámmal, hogy minden csúnya szó után megy bele egy százas és miután leszokott a káromkodásról, abból a pénzből elutazunk valahova kirándulni.
3 hónap alatt összejött 30 ezer forint és a kedvesem leszokott a káromkodásról. Januárban ebből a pénzből elutazunk egy hétvégére valahova. :D
7/17 anonim válasza:
én mondjuk napi 4-5-ször, de nem számolom. egyetemre járok, rám ragad a többiektől. nyáron szórakozóhelyen dolgoztam, na akkor iszonyú csúnyán beszéltem én is, de mikor észrevettem, visszavettem belőle.
8/17 anonim válasza:
Én a gyerekeimnek azt mondtam, hogy amit ők kimondanak, azt én mindig el is képzelem és látom magam előtt, tehát így mondják. Azóta nem nagyon hallottam őket csúnyán beszélni.
9/17 anonim válasza:
Nem számolom.
De nem szokásunk kötőszó helyett trágárkodni.
10/17 anonim válasza:
Én itthon nem igazán szoktam, de anyuék elég sokszor, minden nap. Főleg ha veszekednek. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!