Feleségek, hány naponta főztök?
Általában 2 napra valót főzök, főleg hétvégén:
Szombaton ha főzök, akkor azt esszük hétfőn is.
Vasárnap mindig főzök, ha szombaton nem főztem, akkor kétfélét. Ilyenkor úgy esszük hogy vasárnap A "menü", hétfőn B "menü", kedden A, szerdán B.
így szerdán főzök újra, azt esszük csütörtök-pénteken.
Minden nap főzök, így vacsorára és ebédre is főtt ételt eszünk. (este megfőzöm, az a vacsora és másnapra az ebéd)
2-en vagyunk. 4 adagot könnyebb megfőzni, mint 2-t.
pl. ez a hét (én szombattól számolom)
Szombaton pizzát ettünk, nem főztem.
Vasárnap főztem : Natur karajt sárgabarackos szósszal, krumplipürével (ezt ettük ebédre) és sütőben sült baconos csirkemellet édesburgonyapürével
Hétfőn és szerdán ettük még a csirkemellet az édesburgonyával
Kedden a karajt krumplipürével
Tegnap csináltam Babfőzeléket - még maradt a karajból, ez a csütörtök - pénteki kaja - pénteken lesz hozzá sült virsli.
Szombaton vendégek jönnek: Barbecue csirkecomb, tepsis hagymás krumpli és túrófánk lesz.
Vasárnap paradicsomleves és zöldbabos pulykapörkölt bulgurral lesz és tervezek még póréhagymás tésztát is, de ezt lehet hogy csak kedden vagy szerdán fogom megcsinálni, nem tudom mennyi fog maradni a szombati kajából.
14-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!