Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, hány naponta főztök?

Feleségek, hány naponta főztök?

Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 12:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
Minden nap, de baromi fárasztó, néha igyekszem kétnaponta főzni, de egy olyan étrendet tartok, amiben mindennek frissnek kell lennie, persze ez így egészségesebb is, de néha nagyon nehéz megoldani az állandó főzést, mosogatást.
2014. nov. 27. 12:43
 12/40 anonim ***** válasza:
84%
Heti 4-5 alkalommal biztosan főzök, néha minden nap, sokmindentől függ (mi a menü, mennyit dolgozunk a héten, jönnek-e vendégek, beteg-e a gyerek vagy sem, milyen programunk van szabadnapra)
2014. nov. 27. 12:44
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
2-3 naponta biztos.
2014. nov. 27. 12:46
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Általában 2 napra valót főzök, főleg hétvégén:

Szombaton ha főzök, akkor azt esszük hétfőn is.

Vasárnap mindig főzök, ha szombaton nem főztem, akkor kétfélét. Ilyenkor úgy esszük hogy vasárnap A "menü", hétfőn B "menü", kedden A, szerdán B.

így szerdán főzök újra, azt esszük csütörtök-pénteken.

2014. nov. 27. 12:47
 15/40 anonim ***** válasza:
47%
Minden nap. Nálunk nem szereti sem a férjem se a gyerekek ugyanazt enni napokig.
2014. nov. 27. 12:48
 16/40 anonim ***** válasza:
64%

Minden nap főzök, így vacsorára és ebédre is főtt ételt eszünk. (este megfőzöm, az a vacsora és másnapra az ebéd)

2-en vagyunk. 4 adagot könnyebb megfőzni, mint 2-t.

2014. nov. 27. 12:49
 17/40 A kérdező kommentje:
És miket főztök?
2014. nov. 27. 12:55
 18/40 anonim ***** válasza:
88%
én kétnaponta főzök. Általában hétfőn, akkor azt hétfőn és kedden esszük, aztán szerdán főzök, az jó szerda és csütörtök, aztán péntek, szombat, és vasárnap általában egynapost eszünk süteménnyel. Ilyenkor esszük azokat, amik nem jók igazán melegítve, vagy családom képtelen kétszer megenni fél éven belül.
2014. nov. 27. 12:56
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

pl. ez a hét (én szombattól számolom)

Szombaton pizzát ettünk, nem főztem.

Vasárnap főztem : Natur karajt sárgabarackos szósszal, krumplipürével (ezt ettük ebédre) és sütőben sült baconos csirkemellet édesburgonyapürével

Hétfőn és szerdán ettük még a csirkemellet az édesburgonyával

Kedden a karajt krumplipürével

Tegnap csináltam Babfőzeléket - még maradt a karajból, ez a csütörtök - pénteki kaja - pénteken lesz hozzá sült virsli.

Szombaton vendégek jönnek: Barbecue csirkecomb, tepsis hagymás krumpli és túrófánk lesz.

Vasárnap paradicsomleves és zöldbabos pulykapörkölt bulgurral lesz és tervezek még póréhagymás tésztát is, de ezt lehet hogy csak kedden vagy szerdán fogom megcsinálni, nem tudom mennyi fog maradni a szombati kajából.

14-es voltam

2014. nov. 27. 13:02
 20/40 anonim ***** válasza:
81%
Én nem főzök minden nap, és van, hogy egyszerre pl. kétfélét csinálok. Pörköltekből sokat szoktam és lefagyasztom. Valamint szeretem a fejlődő kajákat, pl. krumplipüréből krumplis pogácsa lesz 2 nap múlva, pöriből, ha kis mennyiség, akkor húsos palacsinta, ha a bolognai nem fogy el, bevágom a tepsibe, teszek rá sajtot és megsütöm, stb. Tehát 2-3 napig esszük ugyanazt, de mégis átszellemül egy kicsit, így nem unjuk meg.
2014. nov. 27. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!