Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jól kijönni az...

Hogyan lehet jól kijönni az anyósjelölttel, mikor az igyekszik úgy kezelni engem, mint a harmadik gyerekét?

Figyelt kérdés

Párom édesanyja nagyon gondoskodó: vett a két fiának egy lakást Pesten, hogy legyen hol lakniunk egyetemi évek alatt.Rendszeresen feljár vidékről kitakarítani, mosni, vasalni a "gyerekekre" (21 és 24 évesek), plusz telerakni a hűtőt hazaival. Szerintem ez nem normális, de hadd csinálja ha ez megnyugtatja. Csak akkor fortyogok magamban, mikor mindezt utánam is el akarja végezni, pl. ha ott a szennyeskosárban a ruhám, kimossa, vagy mikor tanulnánk a párommal és jön és takarít. Pedig én magam is megcsinálom,engem nem úgy neveltek mint ő a két fiát.. most két hónapra ideköltöztem,mert a kollégiumban nem maradhattam nyárra; elmentünk másfél hétre nyaralni és semmit nem találtam a helyén mikor visszajöttünk. Itt járt. Emiatt aztán nincs is kedvem végleg odaköltözni, pedig a kedvesem nagyon szeretné és én utálom hogy öt éve ugyanazon a tizenöt négyzetméteren élek negyedmagammal.. De ahol mi ketten majd együtt lakunk, oda az anyukájának nem lesz kulcsa.

Hogy lehet ezt megoldani úgy, hogy ne legyen senkinek bántó?

2008. aug. 15. 15:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, főleg a "másik oldal" képviselőjének:)
2008. okt. 14. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!