Hogyan lehet jól kijönni az anyósjelölttel, mikor az igyekszik úgy kezelni engem, mint a harmadik gyerekét?
Párom édesanyja nagyon gondoskodó: vett a két fiának egy lakást Pesten, hogy legyen hol lakniunk egyetemi évek alatt.Rendszeresen feljár vidékről kitakarítani, mosni, vasalni a "gyerekekre" (21 és 24 évesek), plusz telerakni a hűtőt hazaival. Szerintem ez nem normális, de hadd csinálja ha ez megnyugtatja. Csak akkor fortyogok magamban, mikor mindezt utánam is el akarja végezni, pl. ha ott a szennyeskosárban a ruhám, kimossa, vagy mikor tanulnánk a párommal és jön és takarít. Pedig én magam is megcsinálom,engem nem úgy neveltek mint ő a két fiát.. most két hónapra ideköltöztem,mert a kollégiumban nem maradhattam nyárra; elmentünk másfél hétre nyaralni és semmit nem találtam a helyén mikor visszajöttünk. Itt járt. Emiatt aztán nincs is kedvem végleg odaköltözni, pedig a kedvesem nagyon szeretné és én utálom hogy öt éve ugyanazon a tizenöt négyzetméteren élek negyedmagammal.. De ahol mi ketten majd együtt lakunk, oda az anyukájának nem lesz kulcsa.
Hogy lehet ezt megoldani úgy, hogy ne legyen senkinek bántó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!