Mit lehet kezdeni az anyósjelölttel?
Barátom 29 éves, anyjával ketten vannak már régóta, az apja kiskorában lelépett még.
Az anyja teljesen rá van telepedve, nem engedi, hogy önállósodjon, normális felnőtt életet éljen. A barátom nem merte megmondani neki, hogy kivettünk egy albérletet, mert teljesen kiakadna. Volt egy betegsége, amiből már kigyógyult, de ezt használja fel, hogy teljesen magához kösse. Mindig kitalál vmit, teljesen felesleges dolgokat, amiért menni kell hozzá. Nem volt eddig még egy nyugodt hétvégénk, mert mindig volt vmi. Mikor nyáron el mertünk menni 3 napra nyaralni, egyfolytában hívogatta barátomat és balhézott. Én nem akarom őket elszakítani, kedvesen álltam hozzá, de ez már sok. Én is 1-2 hetente látogatom szüleimet, ők nem ilyenek. Többet keres, mint barátom, de néha még a pénzzel is zsarolja. Mit lehetne tenni? Vagy adjam fel a harcot?
Nem, ne add fel. Beszélj a sráccal is, hogy maximálisan tiszteled, hogy tartja a kapcsolatot az anyjával, de azért már közel a 30-hoz kicsit le kellene szakadnia.
Amúgy a családcentrikusságnak ez is fokmérője, voltaképpen örülnöd kell, csak kicsit alakuljon át benne.
Ami nem világos: függ a srác anyagilag az anyjától?
Az albérletben hogy tudtok úgy lakni, hogy nem tud róla?
Beszéld meg a pároddal hogy képzeli el a közös jövőtöket.
Ha neki ez így jó és nem akar rajta komolyan változtatni, most hagyd ott amíg nem késő!!!!!
Egy ilyen anyós pokollá teheti és teszi is majd az életed!!!
Főleg ha komolyra fordulna a dolog és még gyerek is születne!!
Tapasztalatból mondom!
Nem függ az anyjától anyagilag, ő is jól keres.
Előtte rokonomnál laktam, azt hiszi, még mindig ott vagyunk.
Én mondom neki folyamatosan, hogy ez így nem jó, de nem tud vele mit kezdeni, totál pszicho a nő, meg se hallgatja, csak balhézik, és fújja a magáét. Mikor egyszer próbált ellenállni, ráuszította a nagynénjét telefonon, aki külföldön él. Ő meg a lelkiismerete miatt nem tud nem engedelmeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!