Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a következő...

Mit tegyek, ha a következő tartalmú levelet kaptam egy rokontól?

Figyelt kérdés

"Azért költöztünk be a lakásodba a beleegyezésed nélkül, mert nem tudjuk fizetni az albérletet. Évek alatt több milliós adósságot halmoztunk föl. Még van fél millió hitelkeretem, addig élni akarok. utána összetöröm a kocsit és magamat is. ne válaszolj"

az ember egyszer már megtette, akkor szerencsére nem sikerült neki. tőlem 300 km-re lakik, szólni nem tudok kinek, odamenni pláne nem, és nem is tudom, mikorra tervezi pontosan.

2010. jan. 29. 20:50
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
milyen kapcsolatban vagy azzal a rokonnal? közeli,távoli? Nem tudsz odautazni semmiféleképp? sajnos más ötletem nincs
2010. jan. 29. 20:54
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
"költöztünk",vagyis nem egyedül van?akkor szólhatnál annak,akivel együtt lakik,hogy figyeljen oda..
2010. jan. 29. 20:55
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly?
2010. jan. 29. 20:56
 4/43 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! anyám testvére, és a férje, akivel levelezek. sajnos a nő elég sokat iszik, nem lehet vele beszélni. gondolom, ez is közrejátszik a "tervében"

odamenni nem tudok, mert nem tudom az időpontot. kocsim nincs, pici babám meg van, akivel kevésbé vagyok mobil.

2010. jan. 29. 20:56
 5/43 A kérdező kommentje:
tök komoly!!! mivel megkért, h ne szóljak senkinek (ismerősnek), tőletek kérek tanácsot, mert olyan jó ötleteket adnak sokan.
2010. jan. 29. 20:57
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez magántulajdon elfoglalása. Ki is rakadhatod. Jesszus és ha tönkreteszi a lakásodat? Micsoda emberek vannak.Látod milyen rafinált tudja hogy a kicsitól 300 kilométerre nem tudsz csak úgy odaszaladni. Telefonon nem tudsz vele kommunikálni?
2010. jan. 29. 21:01
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

Rendőrségnek elvileg lehet szólni, ha valóban öngyilkosságot akar...

Vagy csak fenyeget téged, hogy megenyhülj.

2010. jan. 29. 21:03
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, még eszembe jutott valami meghatalmazni egy ügyvédet, és oda küldeni ő jogi képviselő, vagy kikérni egy ilyen ügyvéd véleményét, de minél hamarabb, mit tudsz tenni az ügyben. De feltétlenül törvényes úton intézd.
2010. jan. 29. 21:03
 9/43 A kérdező kommentje:
a tulajdonjog ...100%-ban az enyém. bármikor kitehetném, valóban. de akkor már hamarabb megtette volna. egyelőre, míg nincs rá szükségem, hadd lakjanak ott. lakik még ott valaki, aki fentartja, és vigyáz rá. a nagyanyám. de ő sem beszámítható ezen a téren, nem tudna vigyázni rá. és ő sem örül az ottlétének. ő nem akadályozná meg, mivel egyszer már nekiment, meg akarta verin szegény mamát.
2010. jan. 29. 21:04
 10/43 anonim ***** válasza:
94%

Nyugodtan rakd ki, hívd rájuk a rendőrséget, és csatold a levelet is a feljelentéshez!

Aki csak zsarolni tud, meg öngyilkossággal fenyegetőzni, annál nem használ a szép szó.

2010. jan. 29. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!