Jogosan akadt ki a párom, holott csak jót tettem vele?
Hát jó, akkor én vagyok a csodabogár. Bár szerintem nem annyira felfoghatatlan, hogy valaki szeretne ott dolgozni, ahol a párja, csak éppen nem protekcióval.
És azért egész más az a helyzet, amikor összesúgnak ugyan, de az ember tudja, hogy saját maga miatt vették fel, mint amikor összesúgnak, és jogosan.
Ráadásul mivel a kérdező még hazudott is a párjának, simán lehet, hogy amikor megkérdezték, hogy szólt-e az érdekében, nemet mondott, később meg kiderült, hogy nem is úgy történt. Na onnantól mosakodhat, már úgyis mindegy.
Na de lényegtelen, ma már ezek a dolgok úgy tűnik, tényleg nem érnek semmit.
Mi lett a tortenet vege?
En no vagyok, de amugy dobtam volna a csajt egy ilysn reakcio, hiszti es erveles utan - akkor mar legalabb tuti nem lesz progekcioja, bizonyithat! ;)
Hogy miert dobnam?
Tipikusan az az ember, aki elhallgat valamit, rosszul (nem 100%-ban ugy ahogy eltervezte, a 80% se eleg) alakulnak dolgok, az atlagember amugy ezt a vegeredmenyt is sikerkent konyvelne el.
De nem, o kepes a masikra tamadni, elhordani azt minden rossznak, holott o volt az aki a hatad mogott szervezkedett es meg azt mondja, hogy iranyitani akarod. (ilyen kiforditott allitasokat csakis a gyakorin szoktam latni, meg anyukamtol :/)
Ez az egesz NEM A TE hibad, a csaj orult. Fuss!
A tortenet koritese pedig csak meg pikansabba teszi a sztorit; avagy ahhoz a ceghez jelentkezett, ahol te magas pozicioban vagy, de o bizonyitani akar. Hogy? Hiszen titkolozni tervezett vagy mi? Menjen bizonyitani a Kiss Pista Kft-hez akkor, ott senki se fogja azzal vadolni, hogy protekcioval kerult be.
Amugy egy dologban hibas vagy: siman meg kellett volna mondanod neki, hogy ja Jancsi mondta, hogy jelentkeztel, szoltam par szot az erdekedben. (Nekem amugy miert nem szoltal? Fura volt Jancsitol megtudni es nem toled! - ez mar picit tamadobb valasz)
Amugy ja, jogaszokbol Dunat lehet rekeszteni, mondjuk aki tallraesett es ugyes az megkeresi a maga kenyeret. De oda fenek kell, es nem esz. Ismerek jopar jogaszt. Ez a sztori is egy ismerosre vall egyebkent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!