Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is érkeznek e-mailen...

Másnak is érkeznek e-mailen néha üzenetek szexoldalakról tagoktól, holott nem is regisztráltak sehol?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sehol sem regisztrálva, néha mégis ilyen "levelek" jönnek az e-mail-emre mintha tagok írtak volna nekem onnan.

:S

2014. nov. 20. 07:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen spamokat mindenki kaphat.
2014. nov. 20. 07:43
 2/28 A kérdező kommentje:

Akkor tuti, hogy nem vagyok fent ilyen álprofilokkal ugye?

Nem is hallottam még ezekről az oldalakról soha

2014. nov. 20. 07:44
 3/28 A kérdező kommentje:
És ott van a konkrét üzenet meg kép is amit elvileg a tag írt :S
2014. nov. 20. 07:44
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy már ennyire suta, valamelyik oldal ahová regisztráltál az e-mail-címeddel, kiadta ezt egy másik cégnek, amelyik küldi a spamjait. Rakd tiltólistára a címet, és kész.
2014. nov. 20. 07:56
 5/28 A kérdező kommentje:
De nem regisztráltam sehova!
2014. nov. 20. 07:57
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer megfenyegettem őket, amennyiben még egy ilyen levelet kapok, jelentem az NMHH-nak. Elnézést kértek, valami hibára hivatkoztak és többet nem kaptam.
2014. nov. 20. 08:01
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg sehova nem regisztráltál?

Frászbúkon sem vagy fenn? Onnan is kikerültettt a címed.

Vagy a levelezőszerveredről... olvasd csak el a szerződésed: benne van, hogy küldhetnek neked reklámot. Elvileg letilthatod, csak gyakorlatilag magasról fütyülnek erre. Azt mondják, hogy a levelezésed feltétele a reklám - ami viszont törvénytelen, csak ők erről nem akarnak tudni.

2014. nov. 20. 08:22
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Már azzal regisztráltál, hogy van email fiókod.

Igen én is kapok ilyen üzeneteket, meg sem nyitom, hanem automatikusan törlöm.

2014. nov. 20. 08:28
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha bárhol a neten valaha leírtad az emailcímed felismerhető formában, tehát akárki@akármi.hu vagy com stb. akkor egy email címeket kereső program simán lenyúlja, és utána küldi a szemetet. Ha egyszer is megnyitottál egy ilyen szemetet, hogy ezmegmi?, akkor visszaigazoltad a címet, mint aktív email címet, innentől kezdve még többet fogsz kapni. Ilyen a net világa. Regisztrálj egy új email címet, és csak úgy add meg, hogy akármi kukac akármi pont hu (ne szép formában) és igyekezz minél kevesebb helyre regisztrálni, akkor késleltetni tudod a szemét felgyülemlését, megakadályozni lehetetlen. Nőként kapom a "hogyan legyen hosszabb a farka?" és a "Julcsika le akar veled feküdni" című csodairományokat. Nemigen tehetünk semmit sem.
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is kapok, évente kettőt minimum.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!