Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is érkeznek e-mailen...

Másnak is érkeznek e-mailen néha üzenetek szexoldalakról tagoktól, holott nem is regisztráltak sehol?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sehol sem regisztrálva, néha mégis ilyen "levelek" jönnek az e-mail-emre mintha tagok írtak volna nekem onnan.

:S

2014. nov. 20. 07:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is jönnek ilyen üzenetek.
2014. nov. 20. 08:29
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Ezért nem kapcsolom én össze a facebook fiókom az e-mail címemmel, így ezeket teljesen ki tudom kerülni.
2014. nov. 20. 08:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ide is regisztráltál...

Igen, kapok én is. Tiltogatom folyton, mégis jön. Egy időben meg mindig pénisznagyobbítást ajánlottak... (Nő vagyok.)

2014. nov. 20. 08:31
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

"De nem regisztráltam sehova!"

Még ide a GYIK-ra sem? Akkor hogy tudsz itt kérdést feltenni?

Te tényleg elég buta vagy. :S Ne internetezz. Fogd a gépedet, dobd ki a kukába, mondd fel a szolgáltatást, és inkább olvass könyvet, ha ennyire nem értesz az internethez. Netet használni, úgy, hogy fingod nincs róla, olyan mint jogsi nélkül autót vezetni.

Valahova regisztráltál, vagy - és ez a legjobb - a spam-et küldő oldal robotja legenerálta a címedet és küldött egy mailt. Mert lehet ilyet is, hogy egy program generál címeket a-tól z-ig 0-tól 9-ig, és küldi a levelet. Mindegy, hogy az egy élő érvényes cím e vagy sem. Akié él ahhoz befut. ennek ha 10%-a megnyitja és foglalkozik vele, már megérte. IStenem, hogy mennyi bugyuta ember internetezik. Nesze neked iskolai informatika óra. Nem a win XP-t meg az Office 2003-at kéne tanítani. :S

2014. nov. 20. 08:34
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Elég ha egy ismerősöd regisztrált, akinek küldtél levelet, így a címed kiszűrik az ő adataiból.

Ilyenek a tipikus szexes, meg társkereső oldalak, első dolga regisztrálásnál, hogy megkérdezi, hozzáférhet e az adataidhoz, tárolt email címekhez. Amit mindenki leokéz, aztán már küldik is a sok spamet az ismerősi körnek.

De alapvetően a legtöbbről le lehet iratkozni, vagy egy jó email kliens kiszűri ezeket a tartalmakat.

2014. nov. 20. 08:51
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezért érdemes csinálnod egy olyan email címet ahova regisztrálsz mindennel és oda mennek a szemetek. +egy normálisat amivel meg csak a barátaiddal,ismerőseiddel levelezel és nem adod meg sehol máshol.
2014. nov. 20. 09:21
 17/28 anonim ***** válasza:
60%
2014. nov. 20. 09:51
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
:-D Ide is regisztráltál!
2014. nov. 20. 09:58
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
En is szoktam kapni, viszont nekem a telefonszámomra is mindig jönnek üzenetek, amit valóban nem értek,hogy miért.Sohasem hivtam ilyen szexuális telefonszámokat.
2014. nov. 20. 10:19
 20/28 anonim ***** válasza:

Nekem is jön általában heti 1-2 ilyen levél, hogy XY megismerkedne/szexelne velem és hogy a levélben lévő linken megnézhetem a profilját.

Hasznos emailt általában csak akkor várok amikor rendelek valamit és annak a visszaigazolását várom. Így ezeken felül minden emailt olvasás nélkül törlök. Nem szoktam ezekkel a kéretlen szemetekkel foglalkozni.

2014. nov. 20. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!