Másnak is érkeznek e-mailen néha üzenetek szexoldalakról tagoktól, holott nem is regisztráltak sehol?
Nem vagyok sehol sem regisztrálva, néha mégis ilyen "levelek" jönnek az e-mail-emre mintha tagok írtak volna nekem onnan.
:S
"egy normálisat amivel meg csak a barátaiddal,ismerőseiddel levelezel"
Ez az amit mondtam, hogy pont az ismerősi, baráti kör az, akin keresztül be lehet szedni egy csomó szemetet.
De továbbra is azt mondom, 5 másodperc rányomni hogy spam, vagy tizedmásodperc alatt végigfutom hogy az adott levél érdekel e vagy törlöm.
Az én vőlegényemnek is jönnek sorban az ilyen levelek. "Éva rád kacsintott, le szeretne veled feküdni." "Réka üzenetet írt, ismerkedni szeretne." Aztán sehova nincs regisztrálva. Elkezdte letiltogatni az ilyen spameket, de még mindig kap olykor, ja és leiratkozás semmit nem ér. Neki is ajánlottak már péniszhosszabbítást, erekció problémákra szereket, és még zsírleszívást és mellnagyobbítást is. :)
Sajnos ez ilyen..ezért nem kell minden hülyeségre regisztrálni, mert pl ő is, minden autós oldalon fent van, meg vatera, olx, és a többi.
Én nem vagyok fent ilyeneken :)
Csak a facebook, semmi más.
Gyakorikérdéseken más email címet adtam meg, az nem számít.
Nem kell ahhoz, hogy Te regisztrálj bárhova is, elég ha az egyik ismerősöd regisztrált.
Ha az e-mail címed benne van az ő levlistájában, akkor a postafiókjában szereplő összes e-mailre simán elküldik ezeket a szemeteket. Ennyike.
Ha engedi.
Ezért kell normális emberekkel ismerkedni.
Aha, hát olyan túl sok ember sincs a levelezőlistámban és nem beszélek úgy idegenekkel ott sem.
Tehát érdekes.. na mindegy.. akkor betudom ezt ilyen ártalomnak hogy mindenhova beszűrik magukat ezek.. :)
"Noémi üzenetet küldött: ismerkedne"
"Kitti rád kacsintott, és üzenetet írt"
"Superbull 10000: a tartós erekció záloga!"
"Új értesítés érkezett: Szabina ismerkedne, lefeküdne veled"
"(1) új erotikus üzenet"
"(1) új pikáns üzeneted érkezett"
Ilyeneket rendszeresen kapok. Nem regisztráltam semmilyen társkeresőre, szexoldalra, sehova. Sőt, meg se nyitottam egyiket sem. És ráadásul nő vagyok :D Mégis rendszeresen érkeznek hasonló emailek. Rá sem kattintok, azonnal törlöm. Annyira nem zavaró, hogy nekiálljak ezzel foglalkozni.
A fb pont elég, mit gondolsz honnan vannak ekkora bevételei? Biztos vagyok benne, hogy van az a pénz, amiért lehet tőlük címlistákat venni.
Másik a pontgyűjtő kártyák. Simán cserélgetik egymás között az adatokat.
Esetleg webshopban vettél valamit, nyereményjáték keretében kódot töltöttél fel...
Ezek mind-mind potenciális lehetőségek az adathalászoknak, mert sokszor óvatlanok az adatkezelő cégek. Találták már meg kukában megszűnt fejvadász cég teljes papír alapú adatbázisát önéletrajzokkal, rajtuk minden elérhetőséggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!