Jogosan akadt ki a párom, holott csak jót tettem vele?
Jézusom, se a barátnőd, se a válaszolók nem normálisak. Már bocsánat.
Ha ennyira önálló szeretne lenni, akkor keressen "saját" munkahelyet. A helyedben én akadtam volna ki, amiért kihagyott az egészből.
Értelmes felnőtt ember képes kommunikálni, elmondani neked, hogy oda jelentkezett, de szeretné, ha nem avatkoznál közbe. Itt meg lett volna oldva a dolog.
Hogy a kolléga honnan tudta, hogy ki ő? Facebook, általános csevely, a csaj szólta el magát, kétmillió helyzet adódik, ahonnan kiderülhetett.
Hogy irányítani akarod? Meg se szólaltál, nem is tudtad mit művelt míg más el nem kotyogta, mégis hol irányítottad? Vagy kuss a saját munkahelyeden, mert ott van?
Az, hogy rosszul esik neki, egy dolog - bár továbbra is fenntartom, hogy ő a hülye - de hogy ezért szó szerint leüvöltsön és leparasztozzon... Én kitenném a helyedben, de mindkét "munkakörből".
(Azt azért hozzátenném, gyönyörű hogy ilyen jogászokkal vagyunk körülvéve)
Valószínű ismeri a párját, és pont azért csinálta ezt a háta mögött. És miért ne mehetne ugyanoda? Továbbra is azt mondom, pont azért csinálta a háta mögött.
Arról nem is beszélve, hogy egyébként a kérdező mondta is, hogy miért csinálta ezt. Tudta jól, mégis megtette. Akkor is megteszi, ha a barátnő megkéri...
Szóval továbbra sem tettél vele jót. Keserédes most neki ez az új állás.
Millió egy ügyvédi iroda van, ha a barátnőd annyira önállóan akart volna boldogulni, nem ment volna oda.
A történetben mindkettőtök hibás, mert ezt nem tudtátok megfelelően egymással megbeszélni.
(A jogászokat meg nem kell szidni egy ember kérdése alapján...)
"mekkora paraszt vagyok ,irányítani akarom"
ilyen "jogosan kiakadó" alpári némberrel tervezed tovább az életedet, jogászkám? baj lesz
Jogászokkal Dunát lehet rekeszteni. Semmirevaló szakma. A legalja megy oda.
Ment volna villamosmérnöknek, felvennék az első helyre, protekció nélkül.
"El szeretett volna érni valamit, amiért ő küzdött meg, csakis ő.
És te keresztbe tettél neki..nem jót. "
Te elolvasod hogy milyen marhaságokat írsz?
Ha annyira el akarna érni valamit, akkor nem a pasijával egy céghez jelentkezne.
"Most így ha bejár, akkor minden nap az fog eszébe jutni, hogy ennyire szerencsétlen, és ezt is elintézték neki. Keserédes most neki ez az új állás."
Pöppet nem dramatizálod túl a helyzetet? Ha valakinek egy ilyen apróság bántja a lelki világát, akkor mit vár a munkahelytől ahol naponta kell helytállnia?
Másrészt azt nem tudom hogy sikerült a némbernek leszűrnie, hogy a pasija "irányítani akarja", miközben csak segített neki elnyerni az általa megpályázott állást. Nem hogy örülne a marhája, hogy bekerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!