Miért van ez, az én hibám?
Belém még soha nem volt szerelmes senki, nem tetszem senkinek, néha úgy érzem, hogy én kimaradok ebből a világból...pedig nem vagyok bányarém de nem is vagyok szép sem és nem vagyok bunkó sem, nem vagyok nagyképű meg semmi ilyen...miért van ez, hogy engem senki sem szeret/szeretett szerelmileg és nem is tetszettem senkinek? =( Velem van a baj vagy mi?
13/L
Lehet,hogy volt már valaki szerelmes beléd csak te nem tudsz róla mert ő nem mondta el neked,amúgy még csak 13 éves vagy tehát nem vagy lekésve,hidd el veled nincsen semmi baj!:)
16L
térjél már észhez egy kicsit!
ennyi idősen még hóembert kéne építeni, meg szánkózni, meg tudomisén.
tudod mi a sokkal nagyobb gáz? ma találkoztam egy imádnivaló haverommal aki 30 éves, és nem talál egy normális nőt, akivel értelme lenne családot alapítani! tudod, ez egy kicsit sokkal gázabb mint a te problémád. de te még kicsi vagy hozzá, hogy ezt igazán felfogd...
majd ha 40évesen fogod ugyanígy érezni magad, mint most, akkor talán igazad lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!