Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez, az én hibám?

Miért van ez, az én hibám?

Figyelt kérdés

Belém még soha nem volt szerelmes senki, nem tetszem senkinek, néha úgy érzem, hogy én kimaradok ebből a világból...pedig nem vagyok bányarém de nem is vagyok szép sem és nem vagyok bunkó sem, nem vagyok nagyképű meg semmi ilyen...miért van ez, hogy engem senki sem szeret/szeretett szerelmileg és nem is tetszettem senkinek? =( Velem van a baj vagy mi?

13/L

2010. jan. 29. 18:45
 1/6 A kérdező kommentje:
Írni fogjátok, hogy még kicsi vagyok, de akkor a 11 éves barátnőmnek miért van pasija? Meg a többieknek is?
2010. jan. 29. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy volt már valaki szerelmes beléd csak te nem tudsz róla mert ő nem mondta el neked,amúgy még csak 13 éves vagy tehát nem vagy lekésve,hidd el veled nincsen semmi baj!:)

16L

2010. jan. 29. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Még nem vagy lekésve semmiről!!:) Ne aggódj 1-2 év múlva majd tolonganak érted! Ráérsz még a pasizásal, de az is lehet hogy van aki szerelmes beléd de ezt te nem tudod, szóval nyugi!:-) én 16 éves vagyok és nem volt még barátom és nem stresszelek:-).
2010. jan. 29. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
13 éves vagy szívem,előtted még az egész élet ...ne félj:)Majd jön ha jönnie kell ^^
2010. jan. 29. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Jézusom...11 évesen még simán Barbiztam...a barátnőimmel együtt :) Pedig nem vagyok öreg, 29 évesen. Ne aggódj, pár év, és zajlani fog körülötted az élet. A gyerekkor olyan hamar véget ér, élvezd ki. Én sajnálom a barátnőidet, nagyon hamar elegük lesz mindenből...
2010. jan. 29. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:

térjél már észhez egy kicsit!

ennyi idősen még hóembert kéne építeni, meg szánkózni, meg tudomisén.

tudod mi a sokkal nagyobb gáz? ma találkoztam egy imádnivaló haverommal aki 30 éves, és nem talál egy normális nőt, akivel értelme lenne családot alapítani! tudod, ez egy kicsit sokkal gázabb mint a te problémád. de te még kicsi vagy hozzá, hogy ezt igazán felfogd...

majd ha 40évesen fogod ugyanígy érezni magad, mint most, akkor talán igazad lesz...

2010. jan. 30. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!