Normalisak azok a szulok, akik megengedik a 16 eves lanyuknak, hogy naponta 17 percet szolariumozzon?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 16:00
11/13 anonim válasza:
úristen!! hogy nem hámlik le?? én heti 20 perc után vörös voltam mint a rák
12/13 anonim válasza:
Nem normálisak egyértelmű! Nagyon káros, nem véletlen akarják behozni a 18 éven aluliaknak a tilalmat. Amúgy meg ő bajuk, szegény lánnyal jól kitol az anyja, hogy nem figyelmezteti a káros hatásra! 25 évesen olyan ráncos banya lesz mint egy 70 éves, de lehet, hogy már most is röhejes, csak ők hiszik, hogy szép! Ismerek én is egy ilyen szegény szánalmas kislányt, ő 13-14 éves (8.o.), a haját is festetik, műkörme van! Ááááh!
13/13 anonim válasza:
A kiscsaj hamarosan öregebbnek fog kinézni mint a szülei..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!