Normalisak azok a szulok, akik megengedik a 16 eves lanyuknak, hogy naponta 17 percet szolariumozzon?
NEEEEEEEEEEMM!
Ezt nem szabad megengedi.Esetleg heti 17 percet, nem napi 17-et.
Én korábban heti 3x mentem 15 percet, most 24 évesen iszonyú ronda a bőrőm...nem is beszélve, hogy most rettegek a szoli következményeitől is:(
Én világos bőrrel ÖSSZESEN 17 percet szoliztam egy nyári, tengerparti üdülés előtt, hogy kint le ne égjek. És elég volt, nem égtem le.
Szegény csaj. Fel kellene világosítani, hogy a túlzott szoláriumozás nem csak bőrrákot okozhat, hanem a szépségét, a bőre rugalmasságát is tönkevágja, de úgy, hogy többé nem jön helyre soha. Hátha ez hatni fog.
Bár valószínűleg ez is egyfajta testképzavar: túl világosnak látja magát még akkor is, amikor már cigányosan barna, azt meg nem látja meg, hogy a bőre rugalmasságának oda.
Hát figyelj...
Ha most 25-nek néz ki akkor 25 évesen meg botox kezelésekre fog járni a ráncai miatt... ennyi én csak röhögni tudok az ilyen szánalmas szülőkön :D
Tudnak ezek a szülők arról, hogy a 16 éves lányuk naponta 17 percet szoláriumozik?? Egyáltalán, tudhatnak arról, hol és mivel tölti a napjait anélkül, hogy nyomoznának utána?
OK, a naponta 17 perc szolizás meglátszik. Szerintem ezek a szülők mást se nagyon tudhatnak a lányukról, csak ide akartam kilyukadni. És ebben nem kizárólag a szülők hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!