Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalisak azok a szulok,...

Normalisak azok a szulok, akik megengedik a 16 eves lanyuknak, hogy naponta 17 percet szolariumozzon?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 16:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ez még a legkevesebb lenne, ami nem helyes és sok szülő mégis engedi...
2010. jan. 29. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

NEEEEEEEEEEMM!

Ezt nem szabad megengedi.Esetleg heti 17 percet, nem napi 17-et.

Én korábban heti 3x mentem 15 percet, most 24 évesen iszonyú ronda a bőrőm...nem is beszélve, hogy most rettegek a szoli következményeitől is:(

2010. jan. 29. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem normalisak. Biztos ,h naponta jar??? egy kicsit soknak tunik, hogy nezhet ki.
2010. jan. 29. 16:05
 4/13 A kérdező kommentje:
ja, es azt kihagytam, hogy a csaj mar most 25 nek néz ki 16 eves letere.
2010. jan. 29. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Rémes szülők vannak. Még bőrrákos is lehet, amellett hogy ha így folytatja, 25 évesen majd 50-nek fog kinézni.
2010. jan. 29. 16:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen meg is érdemli. Pár év múlva annyira öregnek fog látszani, narancssárga és ráncos lesz a bőre.
2010. jan. 29. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Én világos bőrrel ÖSSZESEN 17 percet szoliztam egy nyári, tengerparti üdülés előtt, hogy kint le ne égjek. És elég volt, nem égtem le.

Szegény csaj. Fel kellene világosítani, hogy a túlzott szoláriumozás nem csak bőrrákot okozhat, hanem a szépségét, a bőre rugalmasságát is tönkevágja, de úgy, hogy többé nem jön helyre soha. Hátha ez hatni fog.

Bár valószínűleg ez is egyfajta testképzavar: túl világosnak látja magát még akkor is, amikor már cigányosan barna, azt meg nem látja meg, hogy a bőre rugalmasságának oda.

2010. jan. 29. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát figyelj...

Ha most 25-nek néz ki akkor 25 évesen meg botox kezelésekre fog járni a ráncai miatt... ennyi én csak röhögni tudok az ilyen szánalmas szülőkön :D

2010. jan. 29. 16:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy elrettentő példa. Közeli ismerősöm annyit szolizott, meg napozott, hogy a fél arcát levitte a rák. Nagyon hiú volt, hiába intették a veszélyre, nem hallgatott senkire. Most meg bent gubbaszt a szobába, mert ugyan plasztikázták neki, de, és ott a de.
2010. jan. 29. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudnak ezek a szülők arról, hogy a 16 éves lányuk naponta 17 percet szoláriumozik?? Egyáltalán, tudhatnak arról, hol és mivel tölti a napjait anélkül, hogy nyomoznának utána?

OK, a naponta 17 perc szolizás meglátszik. Szerintem ezek a szülők mást se nagyon tudhatnak a lányukról, csak ide akartam kilyukadni. És ebben nem kizárólag a szülők hibásak.

2010. jan. 29. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!