Most kőszívű vagyok, hogy az ilyeneket nem tudom sajnálni, sőt megvetem?
Arra nem gondolsz hogy azért van 7 gyerek, mert pl.: az egyik szülő testvére mondjuk balesetben meghalt és annak a a gyerekeit befogadta?
Én ismerek egy nagymamát neveli a 2 unokáját és nem élnek valami fényesen... A szülők balesetben meghaltak.
Lehetnél empatikusabb, nem tudhatod, hogyan jutottak ilyen helyzetbe.
22: "Na igen,az ember valóban sajnálja a gyerekeket.és sokan evvel vissza is élnek."
Pontosan! És utána jön a következő, meg a következő gyerek, mert úgyis segítenek a balekok!
Akik baleset vagy egyéb ok miatt váratlanul kerülnek rosszabb helyzetbe az egy dolog, ott sokan szívesen is segítenek. De azt nem szabad támogatni, hogy a pucér s...ggre sorra szüljék a gyerekeket. Én nem mondom, hogy csak akkor lehet szülni ha két autó áll a családi ház udvarán és milliók vannak megtakarításként a bankban, de ahol két gyereket már nem tudnak etetni és ruházni, ott nem szabad hagyni, hogy szüljenek még hármat!
Nincs pénz kajára, öt éve munkanélküli vagy és azalatt csináltál a meglévők mellé még két gyereket? Semmi gond, a gyerekeket ne büntessük, ne éhezzenek, mennek szépen nevelőszülőkhöz! Pár gyereket a híradók kamerái előtt vinnének el, a felelőtlenséget pedig büntetnék, egyből meggondolnák többen, hogy érdemes-e kis életekkel szórakozni. Mert legtöbbször az ilyen családokban nem a fene nagy gyerekszeretet a motiváló, hanem az, hogy a családi pótlékból legalább van némi jövedelem a szülőnek és tud cigit venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!