Most kőszívű vagyok, hogy az ilyeneket nem tudom sajnálni, sőt megvetem?
Én nem ítéllek meg, azt tudom én mit teszek. Számomra fontos, hogy másoknak is szép karácsony legyen, és ha egy kicsit is tudok segíteni másokon, akkor megteszem. Mi a gyerekekkel mindig részt veszünk a karácsonyi cipósdoboz akcióban, amikor készítünk egy-egy ajándékcsomagot egy kisfiúnak és egy kislánynak. A gyerekekkel közösen megyünk el vásárolni, ők választhatják ki mit rakunk a dobozba.
Nagyon élvezik, látom rajtuk, hogy ők is boldog, hiszen tudják jó tesznek. A 6 éves kisfiam egyszer azt mondta, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy soha nem vagyunk éhesek..... Nekem ez mindennél többet ér, hogy átadhatom nekik az empátia érzését, és hogy jó, segítőkész emberek lesznek.
Még te is bármikor kerülhetsz ilyen helyzetbe!!
Nem tudsz róluk semmi de rögtön itélkezel, honnan tudod h hogyan kerültek ilyen helyzetbe?
Persze ha az ember tudja h nélkülöznie kell nem vállal normál ember gyereket, de azért mert vkiről olvasol vmit nem kell rögtön elítélni mert fogalmad sincs az előzményekről.
És nem azért védem itt öket mert ilyen helyzetben vagyok, gondolom most mindenki ezt gondolja. Hanem anélkül nem ítélek el senkit anélkül h tudnám az előzményt!!!
@21:25
1
Lehet fogalmam sincs az előzményekről, de azt tudom hogy az emberből nem szokott csak úgy hip-hop 7 gyerek kipottyanni...
2
Megismétlem amit már leírtam egyszer, én egy gyereket nem fogok vállalni, ha nincs olyan biztos anyagi helyzetem, amivel tudhatom hogy a gyerekemnek nem kell majd semmit nélkülöznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!