Miert mond ilyeneket? Tenyleg nem orul neki?
Parom szerint ahogy o latja nem orul a babanak!!
De nekem sirva mondta hogy mennyire boldog!!
Par napja azt mondogatja nekem persze nem a fia elott hogy :
Elfogok vetelni, nem fog meg maradni, akar 5 honaposan is elmehet a baba, nem biztos hogy meg marad, akar kora szulott is lehet......stb
Most meg ma reggel megfenyegetett o szerinte jo indulatbol hogy ha valami bajom van ne a fiat ugraltassam mar hogy vigyen el dokihoz. Ugyan is cisztam volt es fajt az egesz mehem. Aggodtam nagyon. Nem volt veszhelyzet csak nem tudtam mi van. A dokim pedig mondta menjek be hozza megvizsgal. A parom is aggodott es o mondta hogy bevisz kocsival. Nem vereztem nem voltam a halalomon. Csak nem ertettuk hogy miert szurkal a mehem. Kiderult hogy szetdurrant a ciszta es aggodalomnak nincs helye. A baba jol van. De az anyosomat nem erdekelte legkozelebb mentot hivjak ne pedig a parom vigyen be!
Ja, kicsit nehezen esett le, hogy ezek szerint anyósod nem örül a babának.
Ne a fiát ugráltasd-miért a fia nem veled él, és nem a gyermek apja, hogy orvoshoz vigyen ha kell?
A parom orul a babanak!! :) kicsit nehezen jott ossze de most boldogok vagyunk!!
Akkor nem ertem miert kezdett el sirni es mondani memnyire boldog es meg meg is olelt
Hogy neked mennyi bajod van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
hat persze minden gyerek becsuszik es egy ferfi soha nem szertte az exet es az anyos rosszmaju.
Ne higy el mindent amit mondanak neked oke
Te is ugyanaz a no vagy mint az ex ha te ex leszel akkor a te gyerekedrol is becsuszotkent fognak meselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!