Most tényleg gyáva, vagy mivan? Miért irt ilyeneket? Mit tegyek?
Barátom most ismerte be msnen hogy ő gyáva, mindenkitől fél, és hogy senkitől sem védene meg.
De én őt nem igy ismertem meg...
Most kérdezem msnen tőle, hogy "Te gyáva vagy félsz másoktol?" erre irja:"Igen"
kérdezem tőle hogy: "akkor miért szoktál keménykedni és ha mérges vagy valakire miért mondod hogy betudnál mosni neki?"
Erre irja: "az csak poén"
mondom: "akkor te félnél engem megvédeni másoktól?"
erre ő:"Igen"
Mondom:"EZ gáz, szia:S"
erre ő:"Szia"
és leléptem.
De basszus én nem ilyennek ismertem meg. Most komolyan ilyen lenne, vagy miért irta ezeket?
Ez kiábrándító ha tényleg ilyen.:S Én nem akarok egy ilyen puhap*csű pasi mellett lenni. 7Hónapja vagyunk együtt, de ilyeneket még sosem mondott.
Pedig elvileg szeret, de akkor tényleg nem védene meg senkitől ha pl: bántanának, vagy belém kötnének előtte?
de nemértem... eddig sosem egyezett bele ha ilyeneket kérdeztem tőle.
délután otthagytam msnen azzal hogy "Te soha senkitől nem védenél meg...pedig azt mondod szeretsz, de simán hagynád hogy bántsanak" ezért irhatta ezt most?
Szerintem félhet másoktól, bár ez furi:S
Szerintem, ha látná, hogy baj van (ne legyen), akkor segítene, működésbe lépnének az ösztönök:). Lehet, hogy nincs elég önbizalma, nem hiszi azt, hogy megtudna védeni téged, vagy akár saját magát. Szerintem ha szereted, akkor emiatt nem hagyod el, inkább bátorítod, próbálsz neki segíteni. Beszéljétek meg személyesenis a dolgot, úgy jobban lűtod, lehet, csak hülyül, bár nem hiszem.
Esetleg, ha tényleg igaz, amit mondott, akkor javasolhatnád neki, hogy járjon valami küzdősportra.
de számomra ez kiábrándító:S
e pasi legyen pasi
tökre undorodom tőle:S ez annyira béna így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!