Hölgyek! Adtok erre magyarázatot, hogy nektek miért vonzóak a casanova, hetente más nőkkel szexelő "nagymenő" pasik? Miközben ti is arra kelletek, kellenétek neki?
Figyelt kérdés
Mondja meg nekem valaki,hogy a nők elítélik ezeket a pasikat,de még is csorog a nyáluk utána, és hamar szét is teszitek a lábatokat az ilyen pasiknak.
A kérdés nem provokatív,de tényleg érdekel,én is voltam ilyen még fiatalabb koromban.Aki nővel kapcsolatba kerültem,az az ágyamba kötött ki,úgy hogy mindegyik tudta rólam hogy milyen vagyok vagyis voltam,mert már nem olyan vagyok,ezek a hölgyek között olyan is volt,aki komoly kapcsolatba élt.Szóval akkor soha nem kérdeztem meg,de így vissza gondolva,érdekelne a miértje.Szóval?
2014. nov. 17. 12:21
31/32 anonim válasza:
Én elhiszem kedves kérdező, hogy spk nőt kaptál/kapsz meg.. Nem vitatom. De őszintén...te ettől érzed magad férfinak? Attól hogy férjes, kapcsolatban élő, önbizalom/szex/önbecsülés hiányos nőket dugsz meg? Mert hogy amelyik nőnek csak ennyi kell (hogy valaki..egy nagymenő macsó...jól megrakja....) annál a nőnél komoly lelki problémák vannak...ugye tudod? Bár kétlem, hogy ez téged érdekelne...... Mindenesetre tudd, hogy egy önmagát szerető...becsülő...Nő, SOHA nem érné be ennyivel.......... Sőt, egy intelligens, érett Férfi sem................
32/32 anonim válasza:
Nem értem soha, amikor valaki arra büszke, mennyit dugott. A legegyszerűbb dolog. Pláne, hogy jól nézel ki.
Akkor érteném meg, ha ronda lennél, és úgy fektetnél meg szuper csajokat. Az teljesítmény lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!