Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Adtok erre magyarázat...

Hölgyek! Adtok erre magyarázatot, hogy nektek miért vonzóak a casanova, hetente más nőkkel szexelő "nagymenő" pasik? Miközben ti is arra kelletek, kellenétek neki?

Figyelt kérdés

Mondja meg nekem valaki,hogy a nők elítélik ezeket a pasikat,de még is csorog a nyáluk utána, és hamar szét is teszitek a lábatokat az ilyen pasiknak.

A kérdés nem provokatív,de tényleg érdekel,én is voltam ilyen még fiatalabb koromban.Aki nővel kapcsolatba kerültem,az az ágyamba kötött ki,úgy hogy mindegyik tudta rólam hogy milyen vagyok vagyis voltam,mert már nem olyan vagyok,ezek a hölgyek között olyan is volt,aki komoly kapcsolatba élt.Szóval akkor soha nem kérdeztem meg,de így vissza gondolva,érdekelne a miértje.Szóval?

2014. nov. 17. 12:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%

"ezek a hölgyek között olyan is volt,aki komoly kapcsolatba élt."

És ez a tény számodra meglepő? Azért olyan nők ugrottak rád, akiknek volt kapcsolata, mert nem vettek komolyan téged, mint igazi partner, nem férjjelölt voltál nekik, hanem egy kellemes numera.

2014. nov. 17. 12:56
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Es ti pasik, miert a ribikre buktok, akik csak kihasznalnak, lehuznak, megcsalnak titeket?? Miert jobbak mint a rendes, tisztesseges gerinces nok??

Es miert sirtok hogy minden no ku..a, mikozben oket valasztjatok helyettunk? Hm?

2014. nov. 17. 13:03
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hol vannak ezek a tisztesseges nok? Mert en meg azt nem tudom.
2014. nov. 17. 13:08
 14/32 anonim ***** válasza:
89%
Az én férjem ilyen volt :) Mi is csak szexet akartunk egymástol. Már házasságnál és 3 gyereknél tartunk :D
2014. nov. 17. 13:11
 15/32 anonim ***** válasza:
9%
Az a meglepo; kedves 71 szazalekos, hogy nok ilyet ugye nem csinalnak, mert ok csak erzelembol lepnek felre...
2014. nov. 17. 13:11
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, neked miért jönnek be a nagycsöcsű szőke csajok?

Na, ennyi. Nem kell ezt túlvariálni.

(Mellesleg a nők nem a macsókra buknak, hanem a "vállalkozókra"!)

2014. nov. 17. 13:17
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válasz baromi komplex. Túl sok a változó.

Tegyük fel:

Adott casanova. Határozott, magabiztos, tudja mit akar.

Ez vonzó.

Ideális esetben őszinte is, nem hülyíti a nőt.

Ha egy olyan nővel hozza össze a sors, akivel összepasszolnak az igények, akkor egészségükre!

A baj általában három okból jön össze: a pasi hülyíti a nőt, kihasználja, hazudik.

A nő hülye, és hiába mondod neki, hogy csak laza szex, "ő majd megváltoztat".

A nő idő közben, belezúg, és próbál komolyabbat kihozni a dologból.

Ez utolsó kettőnél fennáll a veszély, hogy esetleg sunyi is a hölgy és " gyógyszer mellett teherbe esik". (ilyenkor fogalmazódik meg bennem a kérdés: milyen gyógyszer? Panadol?)

2014. nov. 17. 13:24
 18/32 anonim ***** válasza:
Általánosítasz. Én kizárólag olyan férfivel feküdtem le, akivel kölcsönös szerelmi kapcsolatom volt. Nem alacsonyítottam le soha a szexet testgyakorlásra, vagy maszturbációra egy élő emberi testtel.
2014. nov. 17. 13:25
 19/32 anonim ***** válasza:

15 Igen a nők nagy része valóban inkább érzelmeket is akar, de mindig vannak kivételek. Főleg ha kapcsolatban van, pl. és ott nem működik a szex, a kapcsolatot viszont nem akarja felrúgni.

Lepontozóknak üzenem: szerintem sem szép dolog megcsalni a másikat, de a tapasztalat azt mutatja, hogy megesik, még azzal is, aki egyáltalán nem számít rá, nem az én hibám, hogy ilyenek az emberek :)

2014. nov. 17. 13:33
 20/32 anonim ***** válasza:

A kérdésedben masszívan általánosítasz, miszerint akár elismeri, akár nem egy nő...de tuti bejön mindenkinek a casanovás nagymenő pasiság...

Hát elárulom..nagyon nem így van! Legalább annyian kifejezetten rühelljük az ilyen típusú pasikat, mint ahányan szétdobják rájuk a virgácsaikat... Nekem soha nem jöttek be...soha nem kellett és nem is kellene egy ilyen jellemű férfi sem az életembe..sem az ágyamba!! Úgyhogy személy szerint el sem tudom képzelni mi miatt fanyalodnak ilyen semmirevaló "férfiakra" egyes nők....

2014. nov. 17. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!