Hölgyek! Adtok erre magyarázatot, hogy nektek miért vonzóak a casanova, hetente más nőkkel szexelő "nagymenő" pasik? Miközben ti is arra kelletek, kellenétek neki?
Mondja meg nekem valaki,hogy a nők elítélik ezeket a pasikat,de még is csorog a nyáluk utána, és hamar szét is teszitek a lábatokat az ilyen pasiknak.
A kérdés nem provokatív,de tényleg érdekel,én is voltam ilyen még fiatalabb koromban.Aki nővel kapcsolatba kerültem,az az ágyamba kötött ki,úgy hogy mindegyik tudta rólam hogy milyen vagyok vagyis voltam,mert már nem olyan vagyok,ezek a hölgyek között olyan is volt,aki komoly kapcsolatba élt.Szóval akkor soha nem kérdeztem meg,de így vissza gondolva,érdekelne a miértje.Szóval?
Nem általánosítok,akinek nem inge nem veszi magára,de tény hogy a nők 80%-nak bejönnek az ilyen pasik,még ha esetleg nem is adják meg magukat,de viszont azért megmozgatja a bugyiba a nedvesség tartalmat:)),max nem teszi szét a lábát.Szóval kérlek ne beszélj hülyeséget,éltem így,tudod olyan nők akartak tőlem szexet,akikről meg nem mondtad volna.És nem nem ronda nők.Nem nagyképűség,csak a tapasztalat mutatja aezt velem,hogy sok esetben nem érdekelte őket a férj vagy a család,csak az érdekelte hogy jó keményen farkaljam meg!
Sok le is tagadta inkább,csak keféljem meg,úgy ahogy az egy férfitől elvárható lenne!Volt olyan hogy elhívott a lakására egy bomba nő,aki szinglinek nézett ki,majd szexután éppen kitudtam osonni az ajtón,mert ahogy hátra fordultam egy férfi lépett be az ajtón utánam a lakásba,mint kiderült a férje volt.Szóval mázlim volt,mert meg is verhetett volna,letagadta egy jó keflésért hogy férje van.Nem egy ilyen eset volt,szerencsére csak egyszer derült ki,hogy megdugtam a kedves fiatal feleségét,aki összevissza hazudozott egy jó kefélésért.Erről ennyit.
ma 14:19
Arra akarok kilyukadni,amit írt az utolsó!Probálok utólag magyarázatot találni,hogy amikor ilyen voltam,miért kaptam meg annyit nőt,olyanokat is,akiknek más térden állva könyörgöt,ők meg inkább majdnem hogy nekem könyörögtek.Szóval egyszerűen nem találok rá magyarázatot,mert az ilyen pasiktól menekűlnétek elvileg,de valójában meg szívesen veszítek,ha jól megdug titeket és a szívetek mélyén iszonyat vonzalmat éreztek iránta.
A különbség köztünk,hogy mi megmondjuk hogy ha rib..anc egy nő hanem,akkor mi kimondjuk hogy igen MEGB..SZNÁM!De ti csak állszentekedtek ezen a téren.Nem félj annak idején,amikor én is nagy casanova voltam,akkor sok nő mondta hogy huu ezzel a pasival ááá,tudod kinek kéne stb,érdekes rá 2 hétre,ott keféltem a férje ágyába.Erről ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!