Ebben az esetben milyen nevet érdemes választani?
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz egy kisfiunk és férjemmel(kínai) próbálunk közös nevezőre jutni névválasztás terén. Én szeretnék neki magyar nevet adni, ha már egyszer itt élünk, de férjem az ellentétét akarja. Véleményem szerint a kínai és magyar név egyben nem hangzana túl jól. Gondoltam olyanra is, hogy olyan nevet kéne választani, ami mindkét nyelven hasonló, de ugye ilyet nem sűrűn találni.2014. nov. 15. 23:43
11/13 anonim válasza:
6-os, azt nem vetted észre, hogy az anime az japán műfaj és amiket írtál, azok JAPÁN nevek?
12/13 anonim válasza:
11es. Ezen én is a fejemet fogtam.
Anno volt egy könyvem amiben a magyar nőt Svetlanának hívták.
On:
Kérdező? Szerintem is az lenne a legjobb, ha két keresztnevet kap a gyerek. Vagy ha győzöl és magyar neve lesz a picinek, akkor olyat válassz amit ki tud mondani a rokonság.
Esetleg az is megoldás, hogy mintdketten leírtok X darab nevet, aztán összevetitek a listát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!