Esküvő, vagy gyerek? Melyik előbb?
Sziasztok!
Úgy alakult az élet, hogy külföldön élünk a párommal. Nagyon szeretjük egymást, és erősen a közös jövőt tervezzük. Én 25 éves vagyok, ő 32. Beszéltünk már házasságról, gyerekről is, a kezemet még nem kérte meg.
Most úgy néz ki, hogy közös megegyezéssel januárban a "nem teszünk ellene semmit" elv lesz a gyerekkérdésben.
Én mindig úgy gondoltam, hamarabb lesz gyerekem, mint férjem, de mivel mind a kettőt a mostani párommal tervezem(tervezzük), ezért felmerült bennem a kérdés, hogy nem kellene e előbb házasodni?
Mivel nagy a család (nem, nem vagyunk "olaszok"), ezért kb 100 fős esküvőnk lesz, amire azért valljuk be, kell a pénz. A gyerekre még jobban, és az ő szükségletei (kaja, ruha, pelus) elég sok mindent felülír. Szerintetek melyik megoldás a jobb? Esküvő után gyerek, vagy gyerek után esküvő? Ti hogy látjátok?
Mind a kettőnknek fontos a házasság, mindenképp szeretnénk összeházasodni. De gyereket is, és nem akarunk még 4-5 évet várni vele. Viszont minden nem megy egyszerre, még külföldi fizetésből se. Mit javasoltok? Nektek hogy vált be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!