Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy veszeljem at...

Szerintetek hogy veszeljem at ez ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Megprobalom roviden osszefoglalni. A baratom 4 ev utan azt mondta,h akkor boldog,ha nem vagyok vele, nem szeret,... es hogy jobb lenne,ha elkoltoznek. (3 eve elunk kulfoldon, nincs itt senkin, csak par elfoglalt barat). Viszont en varandos vagyok. 3-4 hetes. Volt mar egy abortuszom es nem szeretnek tobbet, de felek egyedul felnevelni egy gyereket tavol mindekitol,ha meg hazamegyek Magyarorszagra,akkor nem fogom tudni fenttartani magunkat. 24 eves vagyok, lakas es gazdag szulok nelkul, nem talalom a kiutat es az ertelmet az eletemnek.
2010. jan. 28. 10:42
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Igen... valoszinu! Ha addig nem jon ra (2-3 het),h csaladot szeretne,akkor igen. Dupla veszteseg.

Probalok talra allni, de nincs tul sok baratom itt. Mindenki tovabb dolgozik,mint en, plane a varos masik felen.Ezert is nagyon nehez, nincs akik szupportaljanak, vagy mellettem alljanak a nehez helyzetekben. El sem tudom kepzelni nelkule az eletem... kong az uresseg bennem.

2010. jan. 28. 12:43
 22/53 A kérdező kommentje:
12.42- buszke lehetsz anyudra! Barcsak en is ilyen eros lennek!
2010. jan. 28. 12:44
 23/53 anonim ***** válasza:
66%

12:42 vagyok. Büszke is vagyok és nagyon szeretem. Ő is 24 volt mikor én és a húgom születtünk. Te is lehetsz erős!

Te nélküle is ugyanolyan erős és egész ember vagy. Nem ér annyit azaz ember hogy miatta ne legyen meg a kisbabád. Gondolkozz el ezen.

2010. jan. 28. 12:49
 24/53 anonim ***** válasza:
51%
12:42 vagyok: engem a helyedbe nem érdekelne az az ember, hanem a kisbabám. Anyukám is azt szokta mondani a mi szeretetünk fontosabb neki mindennél.
2010. jan. 28. 12:51
 25/53 anonim ***** válasza:
76%

ha tényleg szedted a tablettát, nem csak ide írod, akkor gondolkozz, mennyi hormon volt benned és terhes maradtál. ... én abortusz ellenes vagyok.

DE ha se pénz, se munka se pasi se segítség és még a kisgyerek is lehet beteg... ( ennyi hormon, már bocsi de nem jó, tablette után ugye szünet kell VÉDEKEZNI MÁSKÉPP és aztán lehet babát vállalni) háááát ez az a helyzet amikor nagyon meg kell gondolni.

2010. jan. 28. 13:03
 26/53 anonim ***** válasza:
51%
en nem vetetnem el a babat. Talan azert mert nekem is van egy kicsi lanyom es imadom. Tudom segitseg nelkul nehez. Nem tudnal haza koltozni szulok vagy nagyszulokhoz, vagy nem tudnak ok kimenni h vigyazzanak babora mig te dolgozol?
2010. jan. 28. 13:48
 27/53 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, ez nem megoldhato :(
2010. jan. 28. 14:02
 28/53 anonim ***** válasza:
53%

Az a gyerek valamiért most akar megszületni.Ennek oka és jelentősége van.Láttatok ti már abortuszt?Cafatokra szaggatják benned szét a gyereket és úgy szedik ki.Én rosszul lettem, de itt egy ligtosabb video, hátha meggyőz.És ne hallgass senkire csak a saját szívedre.Gyógyszer mellett ugyanolyan egészséges gyerekek születnek.

http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA

2010. jan. 28. 14:52
 29/53 anonim ***** válasza:
81%
az Isten szerelmére, ne tegyetek tönkre egy emberi életet, és meg ne nézd azt a ku*rva videót! ne hagyd magad befolyásolni... majd ha apuka ne fizet, ott leszel külfödlön egyedül, semmi segítséggel a babára nézve, munkád nincs, hogy akarsz így gyereket felnevelni? vagy közmunkás legyen belőle? a gyereknek meg amugy szüksége van az apjára is. nézd, ne hallgass rájuk, azokra akik azt mondják, hogy "mégis terhes lettél" c. szövegre. Attól a gyerek még ugyanúgy hiányolni fogja az apját, ugyanúgy szegénységben fog felnőni, ugyanolyan kilátástalan lesz a helyzete, mint most a tiéd. ezt akarod? dühít, hogy egyesek vallási dolgokra hivatkozva tesznek tönkre emberi életeket. ha rám hallgatsz elveteted, és innentől csak óvszerrel szexszelsz. nagyon fog fájni lelkileg, de tanulópénznek jó lesz, ezt Neked is be kell látnod.
2010. jan. 28. 15:07
 30/53 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzetemmel semmi gond nincs.Van munkam, atlagon felul keresek, igaz lakasom,ingatlanom nincs
2010. jan. 28. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!