Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a rossz utat...

Miért mindig a rossz utat választom?

Figyelt kérdés
Régen kedves,barátságos voltam minden emberrel ,de amióta belekerültem az üzleti életbe egyre rosszabb vagyok.Minden emberrel bunkó vagyok,lekezelő,átverem őket ,hazudok nekik ez miatt már a családommal is megromlott a kapcsolatom ,a munkában mindig az egyszerűbb ,erkölcstelenebb utat választom az helyet ,hogy tisztességesen megcsinálnám ,a munkahelyemen is igazából mindenki utál és joggal mert hobbit űzök a szívatásukból ,de az a legrosszabb ,hogy nincs aki leállítson ilyenkor , mert a főnökeimnek én vagyok az aranytojást tojó tyúk. A barátaim is egyre kevesebbet keresnek.De a legrosszabb amit a barátnőmmel csinálok ,mert bár szeretem ,de már őt is sokszor átvertem ,hazudtam neki és meg is csaltam.A lényeg ,hogy tudom ,hogy undorító ember vagyok és ,hogy rossz dolgokat teszek ,de amikor ott vagyok akkor egyszerűen így viselkedem,ez a munkában még nagy előnynek is számít, mert igazából ez miatt vagyok benne nagyon sikeres ,de az életben nagyon rossz de mégsem vagyok képes másképp tenni amikor tehetném.Vannak még akik hasonló gondokkal küzdenek?
2014. nov. 12. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Mégis milyen munka az ahol ezt várják el?
2014. nov. 12. 17:01
 2/2 anonim válasza:
100%
Az ember próbál megfelelni a környezete elvárásainak. Sokáig nem lehet fenntartani ezt a "tudathasadásos" állapotot(munkahelyen ilyen, otthon meg olyan)mert ez nagyon fárasztó a pszichének. Valószínűleg egy idő után pont olyan leszel a magánéletben is, mint a munkában, és olyan emberek fognak ott is körbevenni, mint te magad vagy, mert aki kedves és rendes az nem fog kérni belőled. Talán munkát kellene változtatni, amíg nem késő...
2014. nov. 12. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!