Miért ilyen rossz az élet? (bővebben lent)
Nyilván azoknak nem az,akik egészségesek,tehetségesek abban,amit tanulnak/dolgoznak,gazdagok,nagy családjuk van,összetartó rokonsággal.Akiknek ezek nincsenek meg,az meg cseszheti.
19 évesen nekem egyik sincs meg,nemhogy mindegyik.Nem is lesz sajnos,mert nem jó a sorsom.
Akkor nincs értelme az életnek?Számotokra mi ad értelmet az élethez?Aki szeretne,írjon kort is,köszönöm!
Nem rossz az élet, csak van sok nehézség, amivel szembe kell nézni.
Nekem sincs olyan sok mindenem ezek közül, az élet értelme ezért nekem pont az, hogy legyen valaki, akivel nagyon szeretjük egymást és megteremtünk minden ilyet.
En is 19 vagyok, néha én is igy látom ahogy te, de gyakrabban nem. Eleg szar életem van vagy inkabb volt nekem is, alkoholista apám van aki regen vert minket, a penzt vagy elitta vagy eljatekgepezte, szeretet Sosem adott, penzt se. Most se, de mar legalabb nem ver minket. Nyáron diakmunkazok, suli közben pedig kitart altalaban amit kersek mert nem szorom a pénzt. Csak magamra számíthatok ilyen teren, de nem panaszkodom, igy meg édesebb lesz a siker! Most egy nagyon jo egyetemre jarok es reménytelinek latom a jövőmet, rajottem hogy nem sajnálkozni kell hanem tenni a jobb életért! Es van egy boldog parkapcsolatom is ami sokat szamit, te is keress valakit akivel ott lesztek egymásnak.
Küzdj a celjaidert, keveseknek adatik meg hogy megkapnak mindent aranytalcan, hiaba sokaknak tunik jobak az élete, ez csak a látszat, kifele mindenki a tökéletest mutatja, otthon pedig lehet hogy szarabbul elnek mint te. Szoval szedd ossze magad, tanulj, es legyél boldog, legyenek céljaid! Vagy kesereghetsz tovabb es lehetsz egy senki. De renekem osszeszeded magad :)
Az élet értelme addig élni, amíg lehet.
Valakinek ez könnyen megy, valakinek sajnos nehezen. Próbáld meg értékelni az egészen pici apróságokat, beleértve egy finom falatot, a pohár vizet ami a szomjat oltja, egy megkönnyebbülést vécé után... stb.
Nem ez az ideális, de kicsit én is a padlón érzem magam...
32/F
Nme tudom, milyen élethelyzetben vagy, kérdező. Azt látom, hogy tudsz írni, el tudsz jutni olyan helyre, ahol van internet hozzáférés. Van ház a fejed felett (csak feltételezem, mivel erről nem írtál), van mit enned, vannak ruháid. Ezek -mondhatnád- elég alap dolgok. Úgy tűnik van képességed ahhoz, hogy ebből, amivel nem vagy megelégedve, jobbat is kihozz. Miért mondom ezt? Szerinted milyen munka jut annak, aki funkcionális analfabéta? Lehet belőle prostituált. Vagy mi lesz abból, akinek olyan életvezetési gondjai vannak, hogy nem hogy internethez nem jut, de a boltban nem igazodik el a húspultnál. És akinek ilyen szülei vannak, azok mire számíthatnak az élettől? Biztos, hogy olyan rettenetes a családod?
Tudom, az a legrosszabb, amikor egy problémát bagatelizálnak, és jön a bezzegelés. Csak szerettem volna, hogy lásd, ma itt ebben az országban (nem az éhező Afrikában) milyen sorsok jutnak egyes embereknek.
Nekem a munkám ad értelmet, pedig közel sem olyan, mint ahogy szeretném. Rá kellett jönnöm, hogy a saját idealizusom akadályoz, és ebből lejjebb kell adjak, úgy, hogy ne legyek megalkuvó. Ez most az egyik legfontosabb. A másik a családi problémák. Hogyan tudnék megoldást találni erre vagy arra? Párkeresés. Ezek foglalkoztatnak, és ezek adják az értelmet jelenleg. Az is lehet, 5 év múlva más lesz a fontos. 29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!