Ez nem feltétlen apakomplexus. Az én férjem 15 évvel idősebb nálam. Ő 40 én 25. Én 20 éves korom óta aktívan dolgozom, egyedül éltem azóta és mellette tanultam. A férjemnek sem volt saját lakása. Mikor összeházasodtunk együtt vettünk fel hitelt, együtt vettük meg a házunkat és az autónkat. Az,hogy neki 12 éve állandó munkahelye van számomra azért volt csak fontos,mert ha szeretnénk babát akkor tudom,hogy nyugodtan elmehetek szülni és feltudjuk nevelni a gyermekünket normális körülmények között. Nagyon szeretjük egymást. Volt előtte pár barátom de nekik főként az volt a fontos,hogy bulizzanak éjjel-nappal, hazajönnek a munkából menjenek a haverokkal sörözni és,hogy épp milyen telefont vagy tv-t vegyenek. Az,hogy kicsit gondoljanak a jövőre és spóroljunk az számukra nem volt annyira fontos mint számomra. De a férjem pont olyan mint amilyennek megálmodtam. Felelősségteljes mégis vicces, okos és megértő. Mi is eljárunk de fontos,hogy a jövőnkre is gondoljunk. És ez nem apakomplexus.
2014. nov. 12. 10:33
22/28 anonim válasza:
Nem tudom régen mi volt,csak azt,ami nálunk van. A férjem 15 évvel idősebb nálam. 7 éve vagyunk együtt, 2éves korom óta ismerjük egymást.Mikor összejöttünk 18 éves voltam. Akkor sem volt gazdag,nem volt nős. Akkor is és most is simán letagadhat 10évet. Munkahelye volt csak. Támogatta a testvéreit, ezért megtakarítása sem volt. Mindenünk,ami lett,azért közösen dolgoztunk meg. A középiskola,és az egyetem alatt is rendesen dolgoztam én is. Volt,hogy diákmunkát vállaltam,most már rendes munkám van. Egy percig sem vártam és nem is várom tőle,hogy eltartson. Azt sem gondolom,h,apakomplexusom van,mivel apukámmal nagyon jó a kapcsolatom. Szerintem vannak kivételek, és nem lehet mindig általánosítani,h.egy fiatalabb nő miért jön össze egy idősebb férfival.
2014. nov. 12. 10:35
23/28 anonim válasza:
hát barátm, én pedig közvéleménykutattam kcsit ma a tanítványok és a lányom csoporttársai közt. Kb 100 20-22 éves lányból egynek sincs olyan barátja, aki 4-nél több évvel idősebb.
Te mozogsz rossz körökben, vagy csak fáj, hogy te nem kellesz.
2014. nov. 12. 10:59
24/28 anonim válasza:
Azért egy 20 éves nő és egy 30 éves férfi között teljesen rendben van a 10 év korkülönbség, ez egyáltalán nem apakomplexus.
2014. nov. 12. 15:45
25/28 anonim válasza:
Nem tudom, nekem soha nem tetszettek a korombeli fiúk. Mikor Vészhelyzetet néztem, szerelmes voltam a George Clooney-ba, és most is. :)
És akkor még nem a pénzre gondoltam, hanem a szerelemre. Most vagyok késő huszas, de most is az a korosztály tetszik, akik gyerekkoromban. Aztán lehet, hogy 60 évesen is a 30-40 évesek maradnak az ideáljaim.
2014. nov. 12. 17:23
26/28 anonim válasza:
Ez csak a forever alonok kifogása, hogy a pénz a lényeg.
A 30 alatti fiúk, nem nevezhetők férfinak.
Iszonyatosan gyerekesek, itt is a sértődött, hepciáskodó hozzászólások tömkelege tőlük.
Gyerekek vagytok, azért nem kellettek a nőknek.
2014. nov. 12. 20:11
27/28 anonim válasza:
kb 20 éves koromtól éreztem én is azt,hogy a FÉRFI olyan 35-től kezdődik (persze sokan vannak akik örök kölykök maradnak) ennek ellenére a párom mindössze 3 évvel idősebb de volt is sok problémám vele.
2014. nov. 12. 22:48
28/28 anonim válasza:
Uh, de imádom ezt a régen bezzeg dumát...
Régen bezzeg a lány apukája szépen leültette a kérőt, hogy akkor most vezesse elő neki, hogy miből fogja minimum olyan színvonalon eltartani a lányát, ahogy ő most él. Régen volt teljesen normális a 15 év korkülönbség, és az, hogy amíg a pasinak nincs egzisztenciája, felesleges is ugrálnia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!