Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért menő, ha valaki alkesz,...

Miért menő, ha valaki alkesz, bunkó, és nem tanul?

Figyelt kérdés
Miért kürtöli valaki világgá, hogy úgy berúgott egy buliban, hogy a lábán nem birt megállni? Ez akkora dicsőség? És az miért vonzó, ha egy srác állandóan szemétkedik? A legtöbb srác ilyen, és a csajok se itélik el. Csak nekem nem jön be? 16/L

2014. okt. 31. 18:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, ezt sajnos én sem értem :(

17/f

2014. okt. 31. 18:45
 2/23 Kisbarack10 válasza:
92%
ez szánalmas nem menő én csak röhögni tudok ezeken hogy olyan kevésre se méltatom őket hogy le se köpném 18L
2014. okt. 31. 18:47
 3/23 anonim ***** válasza:
Csak bizonyos színvonalú körökben menő.
2014. okt. 31. 18:49
 4/23 anonim válasza:
100%
nyugi. nekem sem. inkább szégyen!! azt majd ha 25-30 éves lesz, és kell a pénz mehet kocsmába felszolgálónak pár forintért! :/
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyre butábbak az emberek...

Régebben volt 10% aki ilyen volt, most meg a fiatalok 90%-a van rossz úton. Nem kell nagyon vissza nézni sem, egy 5 évvel ezelőtt is más volt a helyzet.

6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak degenerált barmok. Mi is szoktunk eljárni picit iszogatni, de soha nem kürtölöm sz*rrá.. jól éreztük magunkat.. számunkra egy jó emlék és kész. Ők csak azért csinálják, hogy azt higyjék milyen menő, aztán 2 liter pia után fekszik :'D
2014. okt. 31. 18:52
 7/23 anonim válasza:
100%
Ez nem menő. Én elítélem az ilyet, én azzal büszkélkedem hogy nem iszom. 19/F
2014. okt. 31. 19:06
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a mai fiatal nők szemében az a férfi, aki nem ilyen, az nem ember. Cseszheti az ember a műveltségét, az intelligenciáját, azt, hogy tiszta szívből tud szeretni, és hűséges, egyedül fog megdögleni, mert a drága hölgyek esélyt sem adnak, és mindnek a bunkók után csorog a nyála...
2014. okt. 31. 19:14
 9/23 A kérdező kommentje:

#7. Büszke is lehetsz rá, hogy nem iszol! Csak mindenhol ezt látom. A suliban hétfő reggel efféle a mondatok hangzanak el:

"Úgy beb*sztam, a nevem se tudtam."

"Egész hétvégén piáltam "

"Egy szót se tanultam."-mire a válasz:"Én se, pacsi..."

Kiábrándító

2014. okt. 31. 19:15
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekem se jött be anno, aki nagyon erőltette ezt a bunkólaza imidzset. Viszont van egy jó hírem, majdnem az összes kinövi:) Meg ebben is vannak fokozatok, akinek csak abból áll az élete, hogy bizonygatja milyen laza és hűdenemérdekli semmi más, az a szánalmas véglet, azzal nem kell törődni. Rájuk is csak az olyan csajok buknak, akiknek ez a külsőség kell. Nyugi, az olyan csajok, akiknél nem csak ez számít, azok elítélik ezeket, maximum nem mondják, mert attól meg őket nézik bénának, vagy nem tudom:D De biztos vannak olyan srácok is, akik nem ilyen végletesek, normálisak is tudnak lenni, de lazulni is lehet velük, szerintem velük foglalkozz inkább, ne a végletekkel:)
2014. okt. 31. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!