Miért menő, ha valaki alkesz, bunkó, és nem tanul?
oké most ezt megmagyarázom. Nem az a menő ha valaki alkesz hanem jó dolog hogy eljár bulizni haverok új ismeretség nem az otthon ülős fajta.Nem a bunkó a menő aki bunkó nem szeretik a lányok (igen lány vagyok) az viszont jó ha egy pasi ki meri mondani a véleményét nem bunkón nem fél attól hogy mi lesz ha megmondja hogy mondjuk nem áll jól ez a ruha stb. Aki nem tanul az viszont szánalmas és ez nem menő dolog majd 10 év múlva rájön :) Nos fiúk a tanulság járjatok bulizni és merjétek kimondani a véleményeteket ettől nem lesztek bunkók vagy alkeszok de talán megnő a közösségi életetek színvonala :)
2014. okt. 31. 20:26
# 5 Kb. 5 éve érettségiztem és ugyanilyen kretének voltak az osztálytársaim, minden hétvégén bebasztak, drogoztak és aki nem tartott velük az nem volt "menő", a suliba a "menő" lányoknak meg ezek kellettek. Igaz én is elmentem néha inni, de nem a sárgaföldig ittam magam és nem azzal dicsekedtem minden hétfőn, hogy lehánytam valaki kocsiját.
Most megnézed őket egyik se vitte semmire, szóval nem bánom, hogy nem keveredtem bele a társaságukba.
2014. okt. 31. 20:38
13/23 anonim válasza:
haló. 18 éves vagyok és kolis,ez erről szól.. sokat iszok és nem igazán viszem túlzásba a tanulást. És? Ez téged miért zavar? Én nem szoktam szétkürtölni ha szétcsúszok egy buli után, de ha haverokkal szóba kerül nevetünk egyet rajta :) Szerintem mindenkivel előfordul hogy túl issza magát vagy ilyesmi.. Egyszer élünk, de akkor éljünk igazán! Mindenki maga dönti el melyik utat választja. Senkit nem kell lenézni azért amiért szeret bulizni, és akár túlzásba is viszi. Előbb meg kell ismerni az embert, utána véleményt mondani róla. Lehet h van aki emiatt menőnek hiszi magát, én ilyennel nem igazán találkoztam. Mozogj olyan körbe ahol hozzád hasonló emberekkel találkozol.
2014. okt. 31. 20:40
Hát én benne vagyok ebben a körben, gyakran iszok, mondhatni bunkó vagyok néhány emberrel, és nem igazán tanulok. Nekem ez nem menő. Mi inkább jót röhögünk egymás ivós hülyeségein, mintsem dicsőségből hangoztatjuk.
2014. okt. 31. 22:22
Ritka de előfordulhat,hogy valaki egyszerre okos,de menő is.Itt nem arról beszélek,hogy a menő leissza magát,hanem pl jó sportoló,vagy vicces és jófej.Na ők a legmenőbbek szerintem.Aki nem várja el ,hogy sztárnak gondolják.Csak simán lazán kezeli a helyzetet.Az alkoholos,káromkodó,bunkó fiú azért sok lánynak nem jön be.Vagy a háta mögött kinevetik.
2014. okt. 31. 22:34
16/23 anonim válasza:
Majd ha felnőnek az ilyen emberek belátják, hogy nagyon nem menő.
2014. okt. 31. 23:33
Nézzük:
Nem menő. Neked nem, nekem sem. De nekik igen. Értelmi színvonal kérdése az egész. Az a szép, hogy ez a színvonal dönt arról, hogy egy semmirekellő, szakma nélküli, iszákos közmunkás lesz belőle vagy tanult, jól/jobban kereső ember.
Azért lenne jó mindenkinek belátni, hogy ez nem az a színvonal amire szükség lenne mert nem csak a saját életüket (ami engem pont nem érdekel) de másokét is tönkre teszik/tehetik.
Én a alkohol nagyobb mértékű fogyasztását 20 évig büntetném. Ugyanígy van a cigivel is.
2014. nov. 1. 08:36
#14es vagyok. Az iskola egyik legjobb tanulója vagyok mellette zenélek. Belőlem nem lesz iszákos közmunkás, de köszi a 0%ot
2014. nov. 1. 09:43
kedves kérdező! Nem értem miért is kellett mindenki válaszát lepontozni aki nem ért veled egyet -.-
2014. nov. 1. 15:47
20/23 A kérdező kommentje:
Kedves Kedves97, biztosíthatlak, hogy egyetlen választ sem pontoztam le, nem is értékeltem egyáltalán. Ennek az az oka, hogy véleményekről van szó, ami egyéni és mindenkinek lehet más és más. Soha nem szoktam értékelni a válaszokat, de most a kedvedért az összeset hasznosnak jelölöm.
Kapcsolódó kérdések: