Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnék férfi?

Zsebvirág kérdése:

Hogyan lehetnék férfi?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, de nem túl férfias. Szeretem az autókat meg a számítógépeket, szeretek villanyt szerelni és mindig ha meglátok egy olyan dolgot amit még azelőtt nem ismertem akkor elkezdem elemezni vajon hogy működhet, de ezen kívül minden másban férfiatlan vagyok. Túl érzékeny vagyok, vékony, nem szeretem a focit és egy olyan lány társaságában aki tetszik mindig zavarban vagyok. A múltkor a buszon mellém ült 1 lány aki régóta tetszik és egész úton ideges vtam (nem beszéltünk, Ő olvasott).

Tudom, hogy viszont a lányok azt szeretik, ha vki igazi férfi, nincs zavarban a társaságában, tesz rá, hogy elhajtja-e vagy sem, mert van önbizalma. Az izmok se ártanak és azt is tudom, hogy nem szabad egyből beleszeretni egy lányba illetve hajtani kellene mindegyiket, de hiába tetszik sok lány csak kevés lány éri azt el nálam, hogy érdekeljen, komolyabban tetszen.

Hogy lehetnék én ilyen? :(

2014. okt. 23. 17:40
 1/5 anonim válasza:
Nem kell megváltoznod.Csak a tökéletes embert kell megtalálnod. Ha egy lány szeretni fog, akkor elfogad olyannak amilyen vagy. :)
2014. okt. 23. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem nincs veled semmi baj, csak kicsit önbizalom hiányos vagy. Ha izmosodni akarsz, akkor sportolj vmit. Bár ha télleg vékony testalkatú vagy, akkor nehezen lesz belőled egy swarcenegger, ink csak szálkásodni fogsz (kis izom-nagy erő). Javaslom próbálj meg online vagy méginkább személyesen ismerkedni emberekkel. Tök mind1 h fiú v lány, a lényeg h megtanulj társalogni. Előbb utóbb csak lesz 1 közös témátok. Aztán ha lányok mellett fogsz lenni, könnyebben fog menni a megszólítás is. Persze ha vki élből elutasít azért ne akaszkodj rá. Sok sikert! :)
2014. okt. 23. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szakadj már el ettől az idealizált, agymosott, patriarchális férfiképtől! Nem létezik "igazi férfi". Nem létezik "igazi nő". Emberek vannak. Meg ostoba nemi Sztereotípiák, amikbe az emberek belebetegszenek, annyira haszolják őket. Pedig nem kell. Ez olyan, hogy valaki a tökéletességre törekszik - sosem lesz tökéletes, mert nincs olyan, hogy tökéletes.
2014. okt. 23. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyél milliomos, és akkor nem kell azon aggódnod, hogy mid nincs.
2014. okt. 23. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem szeretem a focit" :D

ÉN UTÁLOM a focit.. Motorozok és ez am is jobban bejön a csajoknak. Egyébként az se jó ha azért érdeklődnek utánad a csajok mert focizol vagy motorozol..

2014. okt. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!