Hogyan lehetnék férfi?
20 éves srác vagyok, de nem túl férfias. Szeretem az autókat meg a számítógépeket, szeretek villanyt szerelni és mindig ha meglátok egy olyan dolgot amit még azelőtt nem ismertem akkor elkezdem elemezni vajon hogy működhet, de ezen kívül minden másban férfiatlan vagyok. Túl érzékeny vagyok, vékony, nem szeretem a focit és egy olyan lány társaságában aki tetszik mindig zavarban vagyok. A múltkor a buszon mellém ült 1 lány aki régóta tetszik és egész úton ideges vtam (nem beszéltünk, Ő olvasott).
Tudom, hogy viszont a lányok azt szeretik, ha vki igazi férfi, nincs zavarban a társaságában, tesz rá, hogy elhajtja-e vagy sem, mert van önbizalma. Az izmok se ártanak és azt is tudom, hogy nem szabad egyből beleszeretni egy lányba illetve hajtani kellene mindegyiket, de hiába tetszik sok lány csak kevés lány éri azt el nálam, hogy érdekeljen, komolyabban tetszen.
Hogy lehetnék én ilyen? :(
"Nem szeretem a focit" :D
ÉN UTÁLOM a focit.. Motorozok és ez am is jobban bejön a csajoknak. Egyébként az se jó ha azért érdeklődnek utánad a csajok mert focizol vagy motorozol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!