Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért menő, ha valaki alkesz,...

Miért menő, ha valaki alkesz, bunkó, és nem tanul?

Figyelt kérdés
Miért kürtöli valaki világgá, hogy úgy berúgott egy buliban, hogy a lábán nem birt megállni? Ez akkora dicsőség? És az miért vonzó, ha egy srác állandóan szemétkedik? A legtöbb srác ilyen, és a csajok se itélik el. Csak nekem nem jön be? 16/L

2014. okt. 31. 18:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Fúú nagyon megtudlak érteni!!!Nem rég egy 18 éves srác azzal dicsekedett hogy mennyi piát vett meg ivott a buliján meg hogy vizipipázott :p :/ ja és úgy hogy 13L vagyok.Az ilyenek ne aggódj nekem sem tetszenek kicsit sem :p
2014. nov. 1. 22:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez baromság. Van akinek van közösségi élete, van akinek nincs. Attól mert valaki hétvégente berúg/iszik, nem azt jelenti, hogy közmunkás lesz. Párom anno rengeteget ivott haverokkal, mégis van szakmája, dolgozik. Hétvégente mi is szoktunk inni, hol kevesebbet, hol többet. Attol függ mennyi haver jön fel. Pedig mi már túl vagyunk a kamasz koron.
2014. nov. 3. 15:31
 23/23 anonim válasza:
Sebaj, 15-20 év és a legalja csövesek lesznek.
2015. febr. 4. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!