Hogy lehet valakiből "menő" lány?
18 éves vagyok. sztem teljesen átlagos. Kicsit csipkelődös vagyok, de persze csak poénból. És et mindenkivel közlöm is előre, nehogy megsértődjön.
De szeretnék egyszer olyan lány lenni, akiről azt gondolják, h nélküle nincs igazán jó buli, h jófej, aranyos , kedves és a többség kedveli.
Szerintetek??
Én próbálok mindenkivel jófej lenni, de vmiért nem keresnek az emberek. Mi lehet velem a baj??
SSokszor megkérdem emberkéktőkl, h mi a gond velem, azt mondják semmi. Nem értem. Szerintetek??
(bocs, ha furán fogalmaztam, még reggel van)
Volt néhány osztálytársam, ők olyanok voltak, hogy nélkülük nem volt jó egy buli sem. Később derült ki, hogy mind r*banc volt.
Szerintem ne akarj ilyen lenni!
Félreértitek, úgy gondolom, h hogyan lehetnék jobban társasági ember. Semmi pasizás, nem szeretném erőltetni, az majd jön ha jönnie kell.
Szval értitek??? Nem csak fiúk, lányok körében is szeretnék "népszerű" lenni.
Hogy erted, hogy kicsit csipkelodos vagy? Irj egy peldat legyszi, hogy megertsuk. lehet, hgoy nem kellene elore kozolni az emberekkel, hogy mlyen vagy. Majd eldontik ok.
Meg ne gondold azt, hogy baj van veled, csak mert nem Te vagy a vilag kozepe. Mindenkinek a sajat elete a legfontosabb, a tobbiekkel nem foglalkoznak annyira. Ez veled is igy van, akar tetszik akar nem. ajanlom figyelmedbe Dale Carnegie: Sikerkalauz konyveit. ott bovebben kifejtik a temat, en ehhez keves vagyoki!
Nagyon átérzem a helyzeted, úgyanígy vagyok én is... Most próbálok változtatni oly módon, hogy hogy először megpróbálok társaságibb lény lenni. Mindig elvártam, hogy jöjjenek az emberek hozzám, és ők tegyék meg az első lépést a barátkozás felé, nos most ezen változtatnék elsőként. Odamegyek a haverokhoz, megpróbálok viccesen közeledni, és már van is eredménye. :) Egyre gyakrabban hívnak bulizni olyan helyekre ahova amúgy nem hívtak volna stb
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!