Hogy lehet valakiből "menő" lány?
18 éves vagyok. sztem teljesen átlagos. Kicsit csipkelődös vagyok, de persze csak poénból. És et mindenkivel közlöm is előre, nehogy megsértődjön.
De szeretnék egyszer olyan lány lenni, akiről azt gondolják, h nélküle nincs igazán jó buli, h jófej, aranyos , kedves és a többség kedveli.
Szerintetek??
Én próbálok mindenkivel jófej lenni, de vmiért nem keresnek az emberek. Mi lehet velem a baj??
SSokszor megkérdem emberkéktőkl, h mi a gond velem, azt mondják semmi. Nem értem. Szerintetek??
(bocs, ha furán fogalmaztam, még reggel van)
Igen, ez a "jófej, kedves, aranyos, stb" zanzásítva annyi, hogy mindenkinek megvolt már. Az a legszebb, hogy mielőtt megérkezik, és miután távozik a társaságból, mindenki ilyen meg olyan k*rvának mondja el, és szidják, mint a bokrot.
Szerintem ne akarj ilyen lenni. A szarkasztikus, csipkelődő lányok mindig érdekesek, nem mindenki tud jól ironizálni, és viccesen visszavágni. Ez sokkal nagyobb érték, mint az, ha mindenki a szemedbe mosolyog, a hátad mögött meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!