Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakiből "menő" lány?

Hogy lehet valakiből "menő" lány?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. sztem teljesen átlagos. Kicsit csipkelődös vagyok, de persze csak poénból. És et mindenkivel közlöm is előre, nehogy megsértődjön.

De szeretnék egyszer olyan lány lenni, akiről azt gondolják, h nélküle nincs igazán jó buli, h jófej, aranyos , kedves és a többség kedveli.

Szerintetek??

Én próbálok mindenkivel jófej lenni, de vmiért nem keresnek az emberek. Mi lehet velem a baj??

SSokszor megkérdem emberkéktőkl, h mi a gond velem, azt mondják semmi. Nem értem. Szerintetek??

(bocs, ha furán fogalmaztam, még reggel van)

2010. jún. 29. 09:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem azzal foglalkoznál állandóan, hogyan tudnál menő lenni, sikerülhet!:) Nem kell bocsánatot kérned mindenért, meg túlaggódnod. Próbáld jól érezni magad társaságban, add magad, vedd fel a ritmust, ilyesmi.
2010. jún. 29. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz változtatni, mert a személyiségén az ember nem nagyon tud változtatni. Nagyon sok ember van így, mint te, főleg a középiskolában megy a harc a népszerűségért. Szerintem önbizalom kérdése az egész, én fiatalabb koromban, 14-16 évesen nem hittem el, hogy szórakoztató vagyok, szép, stb, később ez változott, és tényleg népszerűbb lettem. A csipkelődés nem biztos hogy célravezető szokás, mert sokan félreérthetik. Nem fog mindenki szeretni, de legyél minél többet társaságban, barátkozz, legyél nyitott másokra, és javulni fog a dolog.
2010. jún. 29. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha szép vagy, kb ennyi.
2010. jún. 29. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, ez a "jófej, kedves, aranyos, stb" zanzásítva annyi, hogy mindenkinek megvolt már. Az a legszebb, hogy mielőtt megérkezik, és miután távozik a társaságból, mindenki ilyen meg olyan k*rvának mondja el, és szidják, mint a bokrot.

Szerintem ne akarj ilyen lenni. A szarkasztikus, csipkelődő lányok mindig érdekesek, nem mindenki tud jól ironizálni, és viccesen visszavágni. Ez sokkal nagyobb érték, mint az, ha mindenki a szemedbe mosolyog, a hátad mögött meg....

2010. jún. 29. 16:00
 15/15 anonim válasza:
Én menő vagyok és az életem a Tökös csaj c. filmel hasonlítanám össze. Ott se akkora ribancok...
2010. júl. 3. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!