Régen is ez volt a menő hogy 19-20 éves lányok,30-40 éves pasikkal jönnek össze? Ennyire sok az apakomplexusos lány?
Amikor a nők azt szokták magyarázni, hogy nekem azért tetszett a negyvenes férfi, mert sokkal felnőttesebb, akkor a bankszámla és életminőség még csak fel sem merült mellékesként... ugyan már. Sok nő figyeli bizony a férfi egzisztenciális értékeit is, mert negyvenéves korára a legtöbb férfi kifejlődik ilyen téren: vagy hitellel van tele, vagy pénzzel. Bizony az erősebb kutya b.s.zik alapon a pénzes negyvenes meg is fogja kapni a fiatal husit, persze ahhoz villantania és fizetnie kell, és persze a feleség és négy gyerek előtt is titkolnia kell a dolgot. Nemrég láttam egy írást valami ilyesmiről, és az egyik komment egyik sorát különösen igaznak találtam: sokkal több harmincas, gyerekre vágyó nőt horgászhat ki egy gazdag férfi, mint huszonévest. Én még hozzátenném, hogy sokkal több unatkozó, facebookozó, társkeresőző, elhanyagolt anyukát foghat ki, akiket elbűvöl az újdonság a 10-15 évnyi posvány után, meg persze az hogy lehet úgy is élni, mint az izgalmas negyvenes férfi.
A férjek jobban teszik, ha a körmére néznek otthonülő feleségeiknek, mert könnyen egy társkeresőn találják meg őket, amint szerelmes üzeneteket váltanak egy másik férfival.
Sosem tudna engem a pénz érdekelni, annyira érzelmes és szerelmes típus vagyok, és többnyire a velem egykorú fiúk jönnek be.
Nem tudna érdekelni semmilyen szinten az anyagi része, vagy hogy ebből nekem mi jutna.
Inkább a szegénységet választom, csak azzal lehessek akit szeretek.
21L
Ezt nem nevezném apakomplexusnak. Egy 20 éves pasi éppen befejezte a gimnáziumot, a szüleivel lakik, nem fog dolgozni még 6 évig, és ez tökéletesen megfelelhet egy pl 16 éves csajnak.
De 20 évesen én már örülök hogyha a barátom önálló, nem függ a szüleitől, dolgozik, van saját élete. Szerintem ezt meg lehet érteni, és nem megbotránkoztató dolog ha egy 20 éves csaj 30 éves pasival jár. (Fordítva kicsit furcsa lenne...)
"Ezt nem nevezném apakomplexusnak. Egy 20 éves pasi éppen befejezte a gimnáziumot, a szüleivel lakik, nem fog dolgozni még 6 évig, és ez tökéletesen megfelelhet egy pl 16 éves csajnak.
De 20 évesen én már örülök hogyha a barátom önálló, nem függ a szüleitől, dolgozik, van saját élete. Szerintem ezt meg lehet érteni, és nem megbotránkoztató dolog ha egy 20 éves csaj 30 éves pasival jár. (Fordítva kicsit furcsa lenne...)"
Persze 20 évesen te ugyanott állsz, mint az általad leírt 20 éves fiúk. Akkor pontosan te milyen pluszt is raksz a kapcsolatba? Hölgyeim ne ájuljanak már el maguktól, mert puncijuk van.
"A férjek jobban teszik, ha a körmére néznek otthonülő feleségeiknek, mert könnyen egy társkeresőn találják meg őket, amint szerelmes üzeneteket váltanak egy másik férfival."
Igen igazad van.A férjek ne állandóan a haverokkal sörözzenek,eljárkáljanak otthonról,adják le a felszedett 30 kilójukat ,ne túrják az orrukat,fingjanak,böfögjenek non-stop és akkor talán "anyuka" sem keresné az újdonság varázsát.Csak sajnos a férjek jó nagy része azt hiszi,hogy csinált 1-2-3 gyereket aztán szarhat bele az egészbe és anyuka már attól is boldog,hogy nevelheti a gyerekeket meg takaríthat non-stop,ők meg azt csinálnak amit akarnak.Csak hát a fagyi néha vissza nyal.
Tudod van olyan,hogy hiába szólsz százszor,ezerszer szépen még is csak 1-2 napig tart a csoda.Mikor már szólsz tizedjére akkor meg megkapod,hogy neked semmi se jó,meg hogy egy hisztérika vagy.Csak mert szerinted a heti 3-4 eljárkálás sok (a napi 10 óra munka mellett)
Bár én inkább a válás híve vagyok mint a félrejárkálásé,de nem tudom elítélni azokat a nőket sem akik heti 1-2 órára maguk mögött hagyják azt a töketlen férjüket.
"Bár én inkább a válás híve vagyok mint a félrejárkálásé,de nem tudom elítélni azokat a nőket sem akik heti 1-2 órára maguk mögött hagyják azt a töketlen férjüket."
Ebben nem értünk egyet, hiszen pont a nők azok, akik véres torokkal kikelnek a megcsalás ellen. Ha valaki gerinces embernek képzeli magát, az vállalja a válás minden következményét, hiszen nem tud az adott emberrel élni. Ez nemfüggetlen.
ma 08:24
Pont azt amit mondasz,azt gondolja ha pinája van,akkor már pluszt ad a kapcsolatba,sőt azt gondolják,minden pasi a pinájuk után fog futni,és akkor már neki elég 4 órába dolgozni,de cserébe a pasi dolgozzon amennyit csak tud és cserébe ku..rva sok pénzt vigyen haza,csak azért mert neki farka van és nem puncija.Szóval igen kedves hölgyek,azért mert nektek puncitok van,nem kellene így elszállni,mert még a legszebb puncit is megelehet unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!