Házasságban, párkapcsolatban élők, ti hogyan fizetitek a rezsit, élelmet?
Figyelt kérdés
Mikor megkapjátok a fizetést, vagy megérkezik a számlátokra, akkor hogyan tovább? Közös, vagy egyéni számlátok van?2014. nov. 8. 22:54
21/22 anonim válasza:
Közös számlánk van. Minden bevétel közös (mindegy ki mennyit és honnan kap) és minden kiadás is közös. Mikor megjön a fizu, minden csekket befizetünk...minden szükséges dolgot (pl. gyógyszerek) megveszünk.. Az élelmiszerre félrerakunk x összeget...ami meg marad, az mindig arra megy amire még éppen kell. Cipő, ruha, szórakozás vagy csak tartalék.
22/22 anonim válasza:
Összeköltözésünk pillanatától közös minden magától értetődően, tehát nem is beszéltük meg, automatikusan ment minden. Se a férjem se én nem tudjuk elképzelni hogy ez másként legyen. Nálunk szó nincs arról, hogy én pénzem, te pénzed, én ennyit keresek, te ennyit keresel, én ennyit költök, te ennyit költesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!