Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 15 éves lányom az imént...

A 15 éves lányom az imént vallotta be hogy megerőszakolták még kis korában mi tévő legyek? Mivel vigasztaljam?

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 22:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%

Mégiscsak sántit valami, mert ha a kislány ugy lett volna nevelve,hogy mindent megbeszélhet a szülõvel,akkor biztosan elmondta volna.Engem az egyik férfi ismerõsöm kezdett el fogdosni,mihelyt hazamentem rögtön elmondtam az anyámnak!

A kislányt talán megfenyegették,hogy nem mondhatja el?

2014. nov. 8. 12:48
 22/26 anonim ***** válasza:
96%
Hát te előző hihetetlen vagy! Egyébként én se mertem elmondani anyámnak, hogy hat évesen molesztált az akkori élettársa, és nem azért nem mertem elmondani, mert anyám úgy nevelt! Ehhez még az se nagyon szükséges, hogy a molesztáló megfenyegesse az áldozatát. Be lehetne már végre fejezni a francos ítélkezést!!!
2014. nov. 8. 12:54
 23/26 anonim ***** válasza:
27%
olyan nincs, hogy hat évesen nem változik meg a nevelőapáddal szembeni viselkedésed, ha molesztál. A szülő azt is észreveszi, ha a gyerek titkol valamit...
2014. nov. 8. 13:35
 24/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem a nevelőapám volt, mivel apám nevelt. Csak anyám élettársa volt, anyámnál meg csak hétvégénken, meg szünetekben voltam. Innét kezdve nem igen tűnhetett fel szegény anyámnak. De hajrá ítélkezz csak továbbra is, többre úgy se futja!!!
2014. nov. 8. 14:19
 25/26 anonim ***** válasza:
79%
Milyen világban éltek ti? Szerintetek ha akárkit ér X tragédia, akkor ugyanúgy viselkedik? Minden ember egyformán reagál, ha meghal az édesanyja? Ha ez így lenne, nem lenne pszichológia, nem lehetne hazudni, mert mindig mindenkiről tudnánk mindent.
2014. nov. 8. 17:36
 26/26 anonim ***** válasza:
74%
"olyan nincs, hogy hat évesen nem változik meg a nevelőapáddal szembeni viselkedésed, ha molesztál. A szülő azt is észreveszi, ha a gyerek titkol valamit..." Na, bírom az ilyeneket, akik belepofáznak, de ku.rvára nincs fogalmuk a gyerekek elleni molesztálásról, hogy mi zajlik az áldozatban... Én ebben éltem, basszus. Ku.rvára nem értesz semmit
2019. jún. 16. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!