Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megertheto ha egy terhes no...

Megertheto ha egy terhes no akit megcsal a ferje igy kiborul?

Figyelt kérdés
Az egyik jo baratnommel tortent az eset.Hazament es azt latta hogy egy idegen auto all az udvaron. Bement a szobaba es latta hogy a ferje ott van egy novel. Idegessegeben sirva kiszaladt a hazbol.A kapa pont ott volt a garazsnal felkapta es beverte vele a no kocsijanak a szelvedojet. Annyira kikeszult hogy korhazba kerult mert ugy nezett ki mint aki idegosszeropanast kapott. A no azota fenyegeti hogy kifizetetti vele a kocsi arat. Mit gonndoltok errol hogy azutan hogy bent kamatyolt a ferjel meg van kepe fenyegetozni? A ferjet is kirakta azota.
2014. nov. 7. 21:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom, én ilyenkor sokkal jobban haragszom a megcsalóra. Az ő autóját tettem volna tönkre. Kit érdekel, hogy a nő tudta-e, hogy a pasas nős? A pasi csak tudott a saját családi állapotáról.
2014. nov. 8. 00:24
 22/27 anonim ***** válasza:
31%

Már bocs, de inkább a FÉRJET kellett volna elintézni, ő nagyobb freg. A csaj csak bepróbálkozott és sikerült neki.

Amúgy én lazán beperelném szándékos károkozásért, fizessen csak.

2014. nov. 8. 00:33
 23/27 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem egyáltalán nem érthető meg. Miért nem a férj kocsiját törte össze? Ő csalta meg, nem a nő.
2014. nov. 8. 09:49
 24/27 anonim ***** válasza:
51%

Érthető.

És pereljen csak!

Egy szélvédő (hacsak nem valami limitált csodakocsiról van szó), nem kifizethetetlen tétel, s egyébként is, házassági vagyonközösségben a férjtől ugyanúgy behajtható az összeg.

S abban is biztos lehet, hogy a drága férj sem fog repesni az ötletért, hogy a szeretője költségbe veri.

2014. nov. 8. 12:10
 25/27 anonim ***** válasza:
83%
Menjen pszichiáterhez, tegye el a számláit, és fenyegesse meg viszont perrel, a súlyos lelki megrázkódtatás miatt, a gyereke egészségének kockáztatása miatt, a lelki gyötrelem okozása miatt, stb.
2014. nov. 8. 13:24
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
A FÉRJÉT perelje be! Az csak vigyorogva vakarja a tökét, hogy a rißancai kiakadtak egymásra?
2014. nov. 8. 13:35
 27/27 anonim ***** válasza:
51%

Jó régi kérdés.. Mi lett vajon a vége?

Egyébként tényleg teljesen érthető. Ha beperelte, és fizetésre kötelezték, de mondjuk elvált, akkor fizeti a volt férj.

Egyébként meg én tuti szétkürtöltem és kiplakátoltam volna mi történt. És ott teszek keresztbe mindkettőjüknek, ahol és amikor csak tudok. Megérdemlik.

2016. nov. 14. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!